|
Дата и час: Вто Мар 11, 2025 12:13 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Ное 22, 2006 8:41 pm |
 |
Vlado-san |
|
 |
Регистриран на: Чет Юни 22, 2006 5:01 pm Мнения: 659 Местоположение: В свят на побърканяци
|
ако ти си ги рисувал са страшни наистна
_________________ Какво е Вижуал?
pesh написа: еми не знам кво е да си мъж и да се обличаш като жена, иам чуството, че тия момчета ходят и с тампон, но не знам къде си го завират.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Ное 23, 2006 12:10 am |
 |
fantasiq |
|
 |
|
Цитат: ако ти си ги рисувал са страшни наистна ами аз съм ги рисувала.... Цитат: кредитираш ли ги ?
а какво ще рече това?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Ное 24, 2006 6:41 pm |
 |
fantasiq |
|
 |
|
Цитат: Не мога да повярвам , че си ги нарисувала с мишка...това си е доста трудно.(аз и с молив и гумичка , не мога да нарисувам една свястна картинка )
еми аз първо с малив и гуми4ка(изхабяваам доста гуми4ки) и после ги сканирвам и минавам очертанията с мишка....уфффффф доста време отнема....и даси кажа честно вече ми умръзна ....планирам за в будеще да си взема таблет(надявам се някои ден)
а що се отнася до упражненяването...ами така си е доста трябва да се тренира....ако имам време де....
но в последно време забелязах 4е ако човек не е рисувам ДОСТА врене (както стана при мен близо 2-3 месеца) и после като ме хвана музата и няма спиране и малко по малко си подобрявам стила.....
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Ное 29, 2006 12:07 am |
 |
fantasiq |
|
 |
|
тъи като маи скоро (близкия месец може и пове4е) няма да имам време да рисувам....рещих да наваксам и си поскицирах герои от Trinity Blood...използвала съм молив+въглен и накои друг филтер на Photoshop....
Това е ABel
Последна промяна fantasiq на Пет Яну 12, 2007 2:11 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|