Дата и час: Вто Фев 25, 2025 1:29 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 12 от 17 [ 244 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 27, 2008 4:13 pm 
Аватар
Цар Алко

Каквото и да говорим никой не може да бие Krauser-san, висшите изглеждат пред него като с основно образование. :twisted:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 27, 2008 11:31 pm 
Аватар

iRoNWill написа:
Някой ще я провери ли тая работа :evil:

Да бе, верно. Тоя Зоро много гласове ми се види нещо. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 28, 2008 4:15 am 
Аватар
Night Bird

iRoNWill написа:
Аве като някой вотне за Зоро веднага се отчита и глас за Кенпачи.Разликата от 12 вота не се променя :x :x :x :x :x :x Някой ще я провери ли тая работа :evil:

кво ве пич нервиш ли се ... сори тва е реалността :lol:
обади ми се пак, когато зоро може да накара някой да падне на колене само с КИ-то си (реятсу, чакра или както искаш го наречи) когато извади Флаш степ и тн.
И и кво си тръгнал, точно ти ... дето на аватара ти е зоро и си някакъв върл фен на тоя пич, да разправяш за фенбойщина ахахаха
и да ме извиняваш, но ТИ КОЙ БЕШЕ

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 28, 2008 4:19 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Амии всъщност и двете ги е правил >< Всеки от силните пирати могат да накарат стотици хора около тях да припаднат, а не само да паднат на колене с хааки-то си. А на Зоро повечето му техники включват шунпо тип предвижване.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 28, 2008 7:25 am 
Аватар
Night Bird

Safiir написа:
Амии всъщност и двете ги е правил >< Всеки от силните пирати могат да накарат стотици хора около тях да припаднат,

от страх :lol: понеже е захапал като питбул 1 меч :lol:
Safiir написа:
А на Зоро повечето му техники включват шунпо тип предвижване.

тип ----> демека някво жалко подобие -_-
ноу хард филиингс

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 28, 2008 2:38 pm 
Аватар

Цитат:
И и кво си тръгнал, точно ти ... дето на аватара ти е зоро и си някакъв върл фен на тоя пич, да разправяш за фенбойщина ахахаха
И кво като има зоро на аватар тва пречи ли да гласува например за Кенпачи НЕ нали<<<<<
пак ли тва реацу бе..тва реацу неможе да накара Zoro да падне на колене посмьртно просто погледни последните еп. какьв damage отнася и дали реацуто на Кен би го накарало да падне...
колко за Flashstep-овече Kuma-от последните еп. използваше такива и Zoro пак го нареза сега неми се тьрси в youtube да показвам някой друг ако му се занимава да постне <<

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 28, 2008 2:49 pm 
Аватар

SoulTaker написа:
iRoNWill написа:
Аве като някой вотне за Зоро веднага се отчита и глас за Кенпачи.Разликата от 12 вота не се променя :x :x :x :x :x :x Някой ще я провери ли тая работа :evil:

кво ве пич нервиш ли се ... сори тва е реалността :lol:
обади ми се пак, когато зоро може да накара някой да падне на колене само с КИ-то си (реятсу, чакра или както искаш го наречи) когато извади Флаш степ и тн.
и да ме извиняваш, но ТИ КОЙ БЕШЕ

А я ти ми кажи кога Зараки е изкарвал Флаш степ в серияла ???

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 28, 2008 4:36 pm 
Аватар
Night Bird

е тука се изложи :lol: я си помисли за какво са му тези звънчета на косата ???? ако не се сещаш ще ти кажа ....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 29, 2008 10:57 am 
Аватар
Night Bird

ми няя седна да говоря е тъка ....
загубих си 6 часа да гледам битки на зоро .... и мнението не ми се промени

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 29, 2008 11:32 am 
Аватар

SoulTaker написа:
е тука се изложи :lol: я си помисли за какво са му тези звънчета на косата ???? ако не се сещаш ще ти кажа ....

За да улеснява противниците си... не виждам това как го прави по-силен от Зоро...Би ли разяснил?

Fic - гледал съм само серияла и филмите, Ова-та не съм я гледал, моя грешка.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 29, 2008 11:39 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Щом си гледал битките на Зоро значи си видял как Оз разцепи цял остров с един удар и как Зоро изяде няколко от тези удари и пак продължи да се бие. Кога Кенпачи се е изправял срещу такъв противник? Дай да се върнем към битката, която той загуби. Ичиго най-доброто на което беше способен е да сцепи земята малко. И въпреки това победи Кенпачи. Сравни ги тези две битки и ми кажи кой държи на повече бой. Относно бързината - Сору е абсолютно идентична техника с Шунпо. И при двете могат да преминават голямо разстояние мигновенно. Зоро смля Каку от бой. Което ще рече, че очевидно неговите техники са по-бързи от шунпо. Относно нападателните техники - Зоро има огромен брой разнообразни техники. Както далекобойни така и за близък бой. Кенпачи няма никакви и може само да размахва меча и нищо друго. Относно силата им - Зоро има далекобойни атаки, които на няколко стотин метра разстояние могат да пробят дупка в стена дебела поне няколко метра и с диаметър още толкоз. Да не говорим, че не му е никакъв проблем да среже една сграда на две и при това без да използва някое от ougi-тата си. За Зараки не си спомням да са показвали да е разрушавал каквото и да е :/
Та в крайна сметка базирано на какво Зараки ще е по-силен?

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 29, 2008 11:59 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Демек в най-добрия случай при пълна сила може да се доближи (но по никой начин да надхвърли) демиджа, който прави Зоро.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 29, 2008 1:59 pm 
Аватар

Е това ще бъде едно дълго чакане... :D И аз чаках привържениците на Зараки да се опитат да обяснат защо той заслужава да спечели ама всичко което се каза беше реятсу, голям изруд, няколко предсказания зя бъдещето и защото така. Така че май доводите и обясненията са отвъд предела на техните възможности :P :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 29, 2008 4:55 pm 
Аватар
Night Bird

ахахах леко ве ежко ненастръхвай моля ти се :lol: :lol:
1во всички ми говорите за неща, които сте видяли от битката на зараки срещу ичиго ....... И ми обяснявате зоро в последните епизоди тва онова :lol: а дори незнаете колко е израстнал зараки .....
1во когато се би срещу ичиго .... ичиго няяше банкай ... нямаше холлоу форма сещате ли се .... А сега ги има и едвам победи Гримджоу който е 6 еспада .... дойде Нойтора 5тия и сега зараки ще го размаже без да му мигне окото ... сещате ли се на къде бият нещата ... + това Зараки беше този който сцепи Тоусен, а Тоусен преди нз си колко епа беше този, който без проблем осакати Гримджоу ..... предполагам сте запознати с повер левелите им ...... и сте добили поне малко представа, че това не е онзи зараки който преди 150 епизода се би срещу Ичиго ..... и стига сте ми викали ма той вс ичиго нищо ненаправи, начи са е смешен ... щото не мислити какво говорите

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 29, 2008 5:00 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Номера е, че ти тука само предполагаш кой колко е силен базирано на това кой срещу кой се е бил. А блийч както и Наруто и дбз са прословути с некадърното си градиране на силата на героите. Факта е, че Зараки никога не се е бил срещу някой, който да прави такъв демидж колкото героите в one piece, а оттам нататък всичкото си е предположения на феновете му.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 12 от 17 [ 244 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]