Нещо не ме радва много много тоя чап.Пък финала...Ся цяла седмица чакане да видим какво ще стане.Чудно дали Наруто ще успее да събере природната чакра,движейки се.Сигурно пак ще извади някой метод,все пак той е Наруто.
НАй вероятно Shadow клоуните да му събират Natural chakra докато се бие Бах тоя Pein верно изнесе цяла коноха сам
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
Заглавие:
Публикувано на: Пет Ное 28, 2008 11:29 am
ThaiArt
И аз това се замислих в момента, в който прочетох този чаптър.
Вероятно наистина ще го постигне по някакъв начин с кагебуншини .....
Заглавие:
Публикувано на: Пет Ное 28, 2008 11:37 am
krumisimo
Единственият шанс на Конохамару е да направи Sexy no Jutsu и да разчита, че Пейн ще умре от кръвозагуба от носа...
Заглавие:
Публикувано на: Пет Ное 28, 2008 6:24 pm
Dypeshnik
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
Доста добри и силни моменти представи последния чаптър на мангата,аз все още чакам героя да се намеси в битката и да покаже какво е научил,но разбира се той първо трябва да преодолее физическите си възможности,да прави това събиране на чакра без жабока на гърба му и да може да се движи свободно!
Няма начин Наруто да не измисли нещо, все пак от каде му идат тея прякори: The number one unpredictable Ninja, другия не се сещам как беше, а идеята на Конохамару е да даде повече време на др да открият начин как да победят Пейн
Добре бе, а докога ше чакаме жабата-вестоносец Докато Пейн се изнесе, докато на негрото брат му дойде, докато Нару научи техниката-мечта на Джирайячан или изобщо нема и да дойде, а направо Пейн ше довтаса ~_~
Явно са изпратили само едно жабе, което Данзоу килна преди успее да се телепортира Така че, да, чакаме Наруто да стане мега мощен и да се върне или Пейн да да мели наред, докато не стигне до Наруто
Публикувано на: Нед Ное 30, 2008 5:54 pm
Wildheart
Регистриран на: Съб Окт 20, 2007 7:33 pm Мнения: 356 Местоположение: Grand Line
Предчуствам че другия или по другия чаптър ше видим Гаара и компания да идват на помощ
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
Искам да сринат Коноха и да дойдат Генма и Анко с пичовските физиономии. И ако може да се разбере Какаши жив ли е, мъртъв ли е? И дали всички наставници на Наруто ще умират около Коледа в очакване на белобрадия старец, който да ги спаси? А да, и нека се разбере какво аджеба е Пейн, тая гнусна реклама на студио за пиърсинг.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
Заглавие:
Публикувано на: Нед Ное 30, 2008 7:12 pm
Dypeshnik
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
Много неща искат разясняване,дано следващия чаптър даде малко повече светлина!
Публикувано на: Нед Ное 30, 2008 7:43 pm
Wildheart
Регистриран на: Съб Окт 20, 2007 7:33 pm Мнения: 356 Местоположение: Grand Line
Еее ми няма как... се пак те Нару и компания спасиха Казе-то
Пък и ся приятелчета вече 99% Гаара и компания идват на помощ ии вече и те като видят зора.. идва Нарутко... или най=накрая се включват и Рок и Неджи и Шика и Киба ии т.н.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения