ох как да не се влюби човек още повече в Едгар иначе епизода беше як и интересен *as usual* интересно ми е да видя за каква единствена възможност говореше Лидия(но явно,че ще разберем в следващия еп.) тоя Келпи е мноу досаден >,< а художникът ми де да го знам (малко и той не знае какво иска xD) нямам търпение за следващия еп.^^
Публикувано на: Нед Ное 23, 2008 9:58 pm
Scarlettka
Регистриран на: Чет Окт 11, 2007 12:43 pm Мнения: 397 Местоположение: teh capital of Sabrie.
nyaa Келпи започна да ми харесва,особеено с това пиленце :"Не ти ли се иска да го изядеш?". Художникът ме дразни,бърка се дето не му е работа.Едгар си е все така невероятен <3
Публикувано на: Пет Ное 28, 2008 6:22 pm
Almateria
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
Този епизод беше хубав. Келпи радваше "mate with you" и вика 8D Едгар успя да убеди Лидия да се върне във human world-a, ест използва баща и за извинение, ама така по convenient и за двамата беше.. И да ясно, че тази Ермин ли беше, все и забравям името, е сестрата на Рейвън.
Стииига бе.Поредния адски невероятен епизод,а като се замисля че ще са само 12-13 ми става гадно =( Така де. Само от приказките им и в предишните епизоди колкото доразбрах Едгар бил ли е влюбен в тая Ермин или не.Дано не,дано не,дано не.Не го заслужава тая =( Само да попитам някой да знае някъде да има целите ОП и ЕД?
Публикувано на: Пет Ное 28, 2008 10:55 pm
Almateria
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
във gendou.com го има опенинга, full. Ами не съм сигурна дали е било любов това в миналото, мисля че по-скоро не. Ама тука някой по-компетентен трябва да отговори..
Аригатоу ~ Наскоро(вчера де) гледах в gendou-а ама не го намерих и затова питах. Та за Ермин,дано да е нямало.Иначе тя не трябваше ли да е гушнаа букета или аз се бъркам
Публикувано на: Съб Ное 29, 2008 10:56 pm
Jojo
Регистриран на: Нед Сеп 18, 2005 11:23 am Мнения: 1165 Местоположение: In the middle of nowhere
nice епизод^^ ахх този Нико продажник (за толко сладки неща и аз бих се продала xD) тамън очаквах да има целувка,но неее нищо надявам се в най-скоро време Erminе доколкото разбрах не е човек(и май е влюбена в Едгар и изглежда,че ирае от лошите) Келпи си ме дразнеше малко,но хубаво,че не създаде проблатикос ^^ искам още xD
Публикувано на: Пет Дек 05, 2008 10:17 pm
Scarlettka
Регистриран на: Чет Окт 11, 2007 12:43 pm Мнения: 397 Местоположение: teh capital of Sabrie.
ОМГ...Рейвън в рокля <33 Така де,поредния невероятен епизод. бтв само на мен ли ми се струва или Лидия започна да развива нежни чувства към Едгар...И няма ли най-накрая да дадат една целувка.цц
Публикувано на: Пет Дек 05, 2008 11:41 pm
Jojo
Регистриран на: Нед Сеп 18, 2005 11:23 am Мнения: 1165 Местоположение: In the middle of nowhere
OMG Raven в рокля верно спуках се да му се хиля,а ма не може да отречете,че му отива^^ многу як епизод *as usual* не мога да дочакам следващия ;(( вече няма лъч светлина в безперспeктивното ми ежедневие xD иначе усещам,че тая мацката Ermine играе мръсно сми сиг нещо ще прецака иначе Лидия беше много яка^^ ама Келпи ме дразни >.< ааа Едгар *inlove* както винаги изключително великолепен ^^
Публикувано на: Съб Дек 06, 2008 1:47 am
Scarlettka
ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Адски невероятния епизод беше това пък.И все пак.. Защо защо защооооо =( Тъп алкохол,тъпа Ърмин.всичко провалят бее Щеше да е невероятно (ако не друго де ) поне целувка да има =) Ох и като се замисля че остават само 3 епизода =(
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 40 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения