|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 6:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 24, 2008 5:20 pm |
|
telemaniaka |
|
|
|
аз щях да поставя същия аргумент но тя се е доуточнила mona_fei4kata написа: по-точно - да бъде трениран и тук е права, никога не са показвали някой друг да тренира някой от екипажа (като не броим, разбира се, flashback-ове)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 24, 2008 7:04 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
zlolub написа: аз се чудя с какво ли Sanji е ядосал Kuma,та да заслужи травеститския остров?!?
Защото е крайно време да си смени педалската прическа.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 24, 2008 10:39 pm |
|
Omega Red |
|
|
|
loader написа: В Арабаста арката нали се би срещу 1 травестит, да не би да има нещо общо
Това и на мен ми хрумна ... дано само Санджи не мине на другия бряг
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 28, 2008 4:08 am |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Баааааси яките бяха тия последни 10-ина чаптъра 0_0 One piece се издигна от най-готин онгоинг шоунен до най-готин шоунен евър ^^
А ако има повечко от Хебихиме ще стане и най-готина манга евър
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 28, 2008 9:32 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Дадоха всичките лошковци, но пък тоя мечок ги разпръсна по всички морета шапките. На мен лично ми хареса чаптъра, Ace не му остава много време.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 28, 2008 11:09 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Еййй показаха Смоуки Очаквам абс. никой да не попадне в битка С толкова лай... супер-сили на едно място - сега е момента в света нормалните пирати да наберат сила през тия 6 дни и да направят новия свят на гъз ;D Идиоти са си морските... Секи случай - не видяхме всички... демек.. не видяхме най-големия... тъй че едва ли ще е интересно. xD
Не бе не виждам как ше вкарат по нещо повече от аура тука ^^ Твърде много са, планетата не е толкова голяма ^^ Да не забравяме и седмия шичибукай... и Мория едва ли ше тръгне да се бие срещу Луфи да речем...
Идеята Луфи да остане сам в Импел Даун ще е яко! Минава, спасява брат си, дядото дава една лодка и те се измъкват, а ония се изпоизбиват
Усопп кво, шсе учи да стреля повече лол.. Зоро за чии го пратиха при призрачка? Да й носи кафе и плюшки и да почива или обратното? Робин за чии я пратиха да е робинЯ...щото името съвпада с думичката =0 Или тоя мост който строи ше го завърши в Импел даун =D
Поне разбираме, че възможността на Кума е да те прати да летиш 3 дни до мястото, което желаеш истински(щом се е изпълнило желанието на призрачка). Деюре на всеки един се е изпълнило желание и са попаднали на остров на който са искали да попаднат. Санджи е бил със смесени чуства =Р За Чоппа почти познах, надявам се ^^ ZOAN FTW... Ханкок бе мн сладка в мечтите си... //А, тъпия скелет забравих.... мех.. кво, ше го научат на още някоя приспивна песничка ли... ае у десно... ... На втора помисъл, докато пишех тоя пост, мислейки си за Ейс.. ;/ Установих, чее Белиомустак ще умре някъде в близките арки, може би от естествена смърт.... =/ А тогава ще е кофти за Ейс, щото няма да има какво да прави... надявам се Смоукър да помогне, двамата си пасват някакси ;/ Нооо Ейс да иска да умре?! = "Белиомустак не трябва да идва" ... Жалко, но от др. страна Луфи няма как да го победи...
А бтв, ония великан с меча, просто виждам как Зоро го реже вече :Р Мацката с розовата коса - чек, смоуки -чек, а ония със стинката? или той беше само от филър-арка в анимето май.. бъркам се...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|