Дата и час: Съб Фев 08, 2025 4:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 13 от 28 [ 415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 28  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 12, 2008 7:32 pm 
Аватар

CaBa написа:
Последните слухове:
Bari Haken и Psyren ще бъдат клъцнати, а HxH във ваканция отново (като чели не знаехме, че ще е 10 чаптъра и почивка)
И започване на 4 нови манги.
Още са слухове, такаче не е 100% сигурно, но с рейтинга който имат в Jump, изглежда доста реално.

:spinin: :spinin:

Изчетох последните 20 чапа и съм завинаги убедена, че тая манга ще я мразя доживот.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 13, 2008 12:47 am 
Аватар

Zenith що бе супер яка е?(Прай четки щото Мона ке гу бие).
fei4kata - Не че не я бива просто Джъмпа се слави с все популярни манги не само в Джапанката а в световен мащаб а тая нещо не се е харесала на едиторите и читателите които явно искат още от начало яко развръски и бойща... (BAKUMAN - най добрата обучаваща манга 8) FANBOY - ON) ......А и са излезли 20 глави за мен е на средно ниво още. Като излязът 40 - 50 чаптъра да видим на каде е тръгнал мангаката тогава мога да кажа става ли или не....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 13, 2008 12:10 pm 
Аватар

Zenith написа:
Изчетох последните 20 чапа и съм завинаги убедена, че тая манга ще я мразя доживот.

Rly? Защо така :(

Саян, Агеха нямаше как да знае, че всъщност тези са едни от първите членове на Мъдрите... Ако беше отишъл, това щеше да е сигурен признак, че ще рязват мангата :roll: Сега трябва да стане максимално заплетено и объркано :mm:

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 16, 2008 7:18 pm 
Аватар

Радва ме как Агеха се ядоса, въпреки, че му обясниха каква е ситуацията :P

А този *както му беше името* дали ще се гътне ? И защо не взе със себе си Асага примерно ? то това май го пишеше ><

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 25, 2008 8:45 am 
Аватар

Това да намесят децата беше голяма грешка според мен... И това че бъдещето е неясно значи ли, че е възможно Псайрен да не съществува? Тая бабката много държеше Агеха да не умира, което ме навежда на мисълта, че е видяла смъртта му и може би последствията...

Трипъл постинг :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 25, 2008 12:40 pm 
Аватар

гомен, ама ще ти счупя комбото :P
а бабата не може да види бъдещето щото Агеха може да го промени все още - ако Агеха умре, бъдещето ще е видимо ми се струва, макар и такова каквото ний вече го видяхме

децата няма лошо да се месят - тъй и тъй не им е дошло времето та поне да потренират малко
брей, скоро ще прави годинка мангата ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 25, 2008 1:16 pm 
Аватар
Модератор

Ако променят бъдещето Psyren няма да съществува да.
На мен ми е интересно коя е тази която е направила Немезис...

Иначе очаквах онзи с белезите да се умре, и Агеха да тръгни да отмъщава, ама явно ще е спасителна мисия...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 25, 2008 9:16 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Хм.. децата са живи до нападението, тъй че сега няма да умрат, даже напротив, може това да ги спаси, като видят способностите на враговете си. А ако тримцата се окажат някои от генералите там в новия свят ще е повече от предвидимо - би трябвало те да са просто пионки на по-големите... но това не оправдава А1(гл герои), че не отиде с К.... да се бие с.... баси как не помня имена.. на главните ше им викам А1 - главния, А2 -големия, А3- женското ><

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 25, 2008 9:44 pm 
Аватар

Според мен си вървят по план и всичко това вече се е случило; и точно от този момент дечурлигата се замесват... Бабичката има смущения, а защо да не е трябвало да ги има? Ако пак ги викнат в бъдещето значи верно си вървят по график и нищо не са направили... А Агеха а.к.а. А1 не виждам причина настойчиво да не умира :lol: това не излезна правилно... в сми, ако трябва да умре, за да промени бъдещето защо да не го стори, както казва бабката :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 25, 2008 11:33 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ми откъм началото на мангата още имам дълбоките опасения, че А1 е или създателя на Намесис, или водача на ония 5мата.... И като човек погледне дървото на което бяха забити дечинята, някак напомня едни бляскави лъчи такива.. само в различен цвят ^^"
Иначе съм съгласен с теб, че си вървят по план без да го осъзнават. Когато и да е създаден Намесис, А1 ще да е бил там - арогантността им е еднаква :lol:
А според това дали К.... ще умре, ще се реши дали тая манга ше е обикновен шоонен или ще си гледаме шоонен за напреднали =D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 30, 2008 12:32 am 
Аватар

Мангата се е справила доста прилично на поледното оценяване ( #9) :party: като се имат в предвид онези 6-7 седмици, в които беше в последната 5-ца... Поне до първите месеци на '09 мога да си отдъхна, че няма да падне :) Някъде към Нова година би трябвало да очакваме да се появи на корицата, за да рд-то се надявам на цветни странички... а и още добри вести - ще има омаке :D

Ае има много потенциал в мангата... Просто и трябва време да се наложи. Няма да я резнат (дано). Мисля си, че има поне още година/две (ако се популяризира и я разтегнат и повече) живец в нея :D

И защо по дяволите се бавят толкова много с превода :@

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 30, 2008 12:57 am 
Аватар
Модератор

Номер 9 ?
Последният TOC (брой 1 за 2009)

Meister (New series) (футбол, другата седмица баскетбол, явно едиторите наистина са очаквали E21 да си замине и са се подготвяли за нова спортна манга :>)
One Piece
Naruto
Toriko
Bleach
Reborn
Gintama
Kochi Kame
Baku-man
Inudashi
Es21
Mago
Neuro
Psyren
Sket Dance (Color)
HxH
To Love
Asklepios
Jaguar

Пак си е на дъното. Даже без ранк/оценени са Meister/Kochi Kame/Sket Dance/Hunter x Hunter/Jaguar. Но технически не е в долната 5тица. Шанса да оцелее е само ако Asklepios падне (което е 99% сигурно) и To-LOVE-Ru, в противен случай Psyren ще бъде резнат.
Омакето да, редовно половината манги получават 1-2 странички в Akamaru Jump.
Иначе превода не се бави, при положение, че няма raw още, няма как да се бави :>

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 30, 2008 1:29 am 
Аватар

нзм какво съм гледала :( важното е, че за сега няма да падне :D

и да и с raw-a се бавят :lol: в сми, ясно ми е, че не може всички манги да излязат в един ден, ама ми действа затормозяващо да чакам чак до неделя :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 30, 2008 12:11 pm 
Аватар

Не очаквах тая простотия Торико да е толкова напред...а Сайрен толкова назад. Пича просто трябва да си намери друго списание, където да му праснат малко реклама. От тая манга може да стане едно/две/три супер брутални шонен аниме/та.

My anime and manga list
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 01, 2008 9:31 am 
Аватар

Ех, не... Ако А1 не се върне там, за да види какво е изпуснал ще е най-...тъпият... Верно, че сега нямаше време, ама поне символа на Мъдрите трябва да е видял и да иска да разгледа...

Тоя лудичкия бду оставя съобщения за бъдещето, само че не разбрахме за какво иде реч... Стори ми се, че има разминавка в имената на главните лошковци, което значи или, че има преврат в сектата им или, че този не отговаря пред най-висшестоящия... честно казано се хващам за сламка :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 13 от 28 [ 415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 28  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]