|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: 777 Публикувано на: Сря Мар 19, 2008 3:01 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
3liza написа: супер ее !!!!! така и не разбрах имали продалжение
При така добре развита история няма нужда да има , освен това е по филм от началото на 20ти век, so~ малко или много се спазва някакъв порядък и както онзи филм не е имал продължение, така и анимето няма да има
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 11, 2008 9:44 pm |
amaterasu |
|
|
|
страшно готино аниме ... хареса ми още когато го гледах по axn преди години ...най ме впечатли това че героите са напълно развити, всеки със своята индивидуалност и особености, формиращи страшен екип
краят е напълно завършен (макар и тъжен) ... ако всички оживяваха щеше да се получи някаква сапунка ... е ако можеше моят фаворит kyuzo да не е сред "загиналите" щеше да е ВЪРХЪТ или поне да не пуква заради онова леке катсу6иро
а относно онази кирара и нейната "любов" просто не коментирам
П.П. не виждам каква е приликата с Star Wars освен битките с машини
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 11, 2008 11:13 pm |
|
Kotori |
RyuKo FanSubs |
|
Под "дебелия мазник" сигурно имаш предвид Маро - кмета на града. А металния от седмината беше Кикучио - споменават го няколко пъти по-назад в темата.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Samurai 7 ~ Публикувано на: Сря Фев 18, 2009 2:28 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Много добро аниме! Арт, екшън, драма, лек хумор - перфектно! Аз лично, нямам забележки Влиза в личният ми top 10 Наистина си заслужава да се гледа Рейтинг на анимето от мен 10/10 P.S. Кюзо rullz
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~ Samurai 7 ~ Публикувано на: Нед Апр 19, 2015 9:44 pm |
|
Night_Seeker |
|
|
|
Виждам, че от 6 години не е писано в темата, но, тъй като изгледах анимето, ще я поразбутам с едно мнение. И то е, че анимето не впечатлява с много неща. По-ясно казано - анимето не ми хареса. Все пак има и своите силни страни, заради които го изгледах. Като цяло бях впечатлен от 3D анимацията, както и от все пак стабилната история и интересните герои. Проблемът в цялата работа е липсата на реализъм (например битките от типа 1 срещу 100, в които 1-ия побеждава без проблем) и липсата на смисъл. Не че няма никакъв смисъл в анимето, но просто смисълът в основната история ми липсва. Като добавим към това и отвратителната графика в няколко от епизодите (например епизод 7, мисля че беше, когато Шичироуджи се би с онзи псевдо-самурай), която едва не ме накара да дропна анимето, мнението ми става негативно. Държа да отбележа, че любим персонаж ми беше дърваря (Хейхачи) . И ще приключа с това, че анимето все пак е правено по повод 50-годишнината от филма на Акира Куросава и сега смятам да потърся филма, за да направя сравнението.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|