|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 28, 2008 7:16 am |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Абе някой ще ме светне ли как така бяхме във времето на самурайте, и по едно време прескочихме така 600-800г и се озовахме в бъдещето, тоя к'во да не ги е проспал?
И къде изчезна симпатичното ми "черно" момиченце
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 06, 2008 7:17 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Най-накрая изгледах 1-3 с превод.
Ми анимацията е страхотно направена, просто, доста добре е пресъздадена атмосферата, няма какво повече да искам от нея. Музика не ми направи никакво впечатление.
Обаче къде ми е гора ? К'ви са тея цензури ? К'ви са тея филъри ?
Тцтц 10 тома манга, и немогат да се придържат към нея. Не стига, че орязаха толкова моменти, а и филъри вкараха. 3тия епизод, това което бе по-мангата мина като бърз flashback ....
И въпреки, че има доста неща които ми липсват от мангата, все пак Madhouse са се справили доста добре и ако не се превърне в някаква пълна глупост, ще ми остане като едно от най-добрите за сезона.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 06, 2008 5:11 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
СаВа, аз скоро си дочетох последния том и прегледах старите неща...Абе Куромитсу в анимето е по-хубава, за разлика от Куро.
Мен ми харесва, че не е съвсем по мангата. има си някаква индивидуалност и е адски надъхващо така или иначе...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|