като прерисуваш, гледай пропорциите внимателно. Не гледай контурите,ами го разбий на части,като геометрични фигурки,свързани.След това запълвай фигурките с детайли (ръката е квадрат-->нарисувай пръсти вътре) Така ще ти е по лесно да изкараш по точни пропорции
Не е лошо, но много грешки има
Нел е с много криво лице Няма смисъл да повтарям блъри, но искам само да добавя, че не е хубаво да ги снимаш на изкусттвено осветление като хващаш сянка...
Трябва първо да прегледаш теорията. Ти хубо си седнал/а да прерисуваш, ма тва само може да ти подобри линиите... е поне до някъде. От композицията има още какво да се жеае и като цяло анатомията не струва. Сори, ама изтегли си едно уроче по рисуване на анимация, или си наери онлайн, и виж теорията и методите преди да рисуваш.
по скоро започни да рисуваш живи хора и забрави за анимето напълно.Ако послушаш тоя съвет,до година ще рисуваш много по добре от всеки друг който е прекарал годината си в прерисуване на аниме.
от 2010 ми харесват + че имаш талант, просто трябва да го развиеш, не знам в коя сфера на рисуването си се насочил, но определено по-вече ти се отдава да рисуваш животните от аниме/манга стила но с времето това може да се корегира...
козела ми хареса най-много
Публикувано на: Сря Апр 21, 2010 10:19 pm
Sarutobi
Регистриран на: Чет Май 08, 2008 7:54 am Мнения: 491 Местоположение: Поморие
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 109 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения