на тая последната погледа много ми харесва А устата е запушена защото не можа да я нарисуваш или?
шшшшш идеята ми беше да е нали се сещата как на заложниците им запушват устите с едно тънко парцалче и устните им се подават-ем не стана за тва я покрих цялата
избягвай полупрозрачната четка,потапяна в черно като чумата.Оставя грозни петна.. Последното много радва - особено като текстури и идея..но шалът изглежда прекалено нематериален- признай си сега че те е домързяло да го оформиш като хората
по-нагоре бях обяснила какво искахда направя но не стана и от явно разарочерование не ми се доизкусуряваше
Иначе на мен ми е удобно да работя с такива четки и не виждам какъв е проблема. Няма никакъв, проблемите в рисунките ми не идват от четките...
не мисля че имаш някакви сериозни проблеми. В рисунките ти се вижда осезаем напредък и внимание към детайла. Предполагам че предпоследната не ми хареса заради черните петна по лицето- и принципно бих посъветвал всеки да избягва плътно черното на прозрачност. Старай се да вкарваш по богата палитра,а не само от тъмно към светло на един и същ цвят..Виждам че го правиш добре в по минали неща.Рисунката с очите ми хареса
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения