таДЪЪЪМ! Поне това е готово...лол и мерси за коментарите а колкото до онова недовършеното от по-горните...то е почти на финала така че в най-скоро време ще го завърша...
Заглавие:
Публикувано на: Сря Ное 19, 2008 7:19 pm
~insane~
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 11:04 pm Мнения: 413 Местоположение: Somewhere far away in space and time
Като изключим това последното са невероятни ! Имаш страхотен напредък - помня когато за 1ви път видях твои рисунки , да е били 2006та към края , още спамихме коментари в сайта към Наруто и Трансу ни се караше , тааа тогава си бяха доста зле .
Но от както наново започна да постваш твои творби , бях наистина впечатлена, оформяш страхотен стил (по мое лично мнение). Рисуваш страхотно X3~ !
Продължавай в същия дух ~~~
Публикувано на: Сря Ное 19, 2008 11:27 pm
Sinister
Регистриран на: Сря Май 30, 2007 9:15 pm Мнения: 805 Местоположение: v nas po specialno pred monitora
според мен ги рисуваш твъъъъъъъъъъъъъъърде къдрави ... смисъл все едно косите са им сплъстени .... 1 - 2 детайла биха били достатъчно а сега все 1 косата и е създадена от бесни тентикали
Рисунките ти са много приятни като палитра и образите имат хубав дизайн. Не е най класическия аниме стил и са оригинални творения- не си като всички останали дето рисуват нещата които вече са били рисувани и прерисувани милиони пъти.
освен това мисля че разбираш някои неща доста добре,детайлите много ме радват
таДЪЪЪМ! Поне това е готово...лол и мерси за коментарите а колкото до онова недовършеното от по-горните...то е почти на финала така че в най-скоро време ще го завърша...
Уникално
_________________ Loading consciousness
Заглавие:
Публикувано на: Пет Ное 21, 2008 7:40 pm
TenTen
Браво, Сенсей, това новото е мега яко!(както и другите ти работи ) Не знаех за профила ти в Анимес.. или съм забравила xD Дано в бъдеще да имаш повече време за този прословут CIT, че откога го чакаме!
Последна промяна littleVillain на Вто Ное 25, 2008 10:36 pm, променена общо 1 път
Заглавие:
Публикувано на: Нед Ное 23, 2008 9:45 pm
Lenalee-chan
Ъммм...туй го правех даскало...първоначално това беше приказка...ащото по БЕЛ ни накараха да пишем приказка под формата на контролно... И тъй като госпожата не успя да я оцени защото "не я е грабнало от самото начало" реших да напхравя разни драсканици под формата на комикс таа...в бъдеще най-вероятно ще го разработя и смятам да го направя по-ъм...ненадраскано и стойностно но засега е така...Комикса се казва Painted Prison и става въпрос за художник затворен в собствената си картина...оригиналът си е на български но за да го кача в ДА беше по-добре да го преведа на англииски >.<
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 41 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения