|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 21, 2008 5:23 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Zenith написа: Този, ако умре от ръката на Пейн, а не на Тоби ще бъде прекалено, ама прекалено грубо дори и за манга като Наруто!
Лошото е, че ще умре....шибани флашбеци....ако той пукне, а Тсунаде оживее, ще се изям от яд Къде е Гай
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 21, 2008 5:43 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Ми не може, я!
Освен това с Гай май пак са наравно или нещо такова...Аве, ако Тоби е Обито, което аз няма да спра да вярвам, докато не си свали маската (киши толкова ли е бездраен, че само маски рисува), няма логика Какаши да умре сега.Още повече, че все още нихсто не знаем за него...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 21, 2008 10:02 pm |
Zung |
|
|
|
Стига с тоя Обито бре... Мадара си е Мадара и т'ва е даже да е тялото на Обито е една жалка черупка и това си е. Какаши ще умре - Киши в момента се отървава от старото поколение, за да даде шанс на новите и това си е иначе нямаше голям смисъл да се развиват образите на толкова други нинджи - Шикамару, Чоджи, че и Наруто.
Интересното ще е какво ще стане със самото село дето Данзоу иска да става Хокаге сега е времето на Сай да се прояви срещу бившия (може и настоящ знам ли) шеф. Наруо да си прави сейджа с лисицата стига с тия жаби
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 21, 2008 10:21 pm |
ThaiArt |
|
|
|
Zung написа: Стига с тоя Обито бре... Мадара си е Мадара и т'ва е даже да е тялото на Обито е една жалка черупка и това си е. Какаши ще умре - Киши в момента се отървава от старото поколение, за да даде шанс на новите и това си е иначе нямаше голям смисъл да се развиват образите на толкова други нинджи - Шикамару, Чоджи, че и Наруто. Интересното ще е какво ще стане със самото село дето Данзоу иска да става Хокаге сега е времето на Сай да се прояви срещу бившия (може и настоящ знам ли) шеф. Наруо да си прави сейджа с лисицата стига с тия жаби
Да ..... и аз така се замислех по едно време .... да прави сейджа с лисицата .... смятай за каква лудница ще става дума
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 22, 2008 12:19 am |
krumisimo |
|
|
|
Друг е въпроса дали лисицата ще "се съгласи"...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 24, 2008 3:14 pm |
ThaiArt |
|
|
|
Защото с чакрата на лисицата може да прави нинджитсу, а не сенджутсу .....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 27, 2008 11:57 pm |
Hajutze |
|
|
|
И са ако излезне, че конохамару не е безполезен ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 28, 2008 12:04 am |
Hajutze |
|
|
|
И са гледаш вади Шурикен Расенган и ги размета ... което ще е забавно по между другото ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|