|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:31 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 18, 2008 9:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18377_1236520568.jpg) |
Kiava |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 31, 2007 12:34 am Мнения: 354 Местоположение: somewhere I belong...
|
moonbeam написа: Отокога чаках да покажат Хиро и Новаки ,толкова са сладки ![:love:](./images/smilies/love.gif) ,даже ми станаха по-симпатични като двойка от Мисаки и Усаги.
Абсолютно съгласна! Толкова им се израдвах като ги видях! ^^
Просто техните отношения са по- ромнатични от тези на Мисаки и Усами... Ако Мисаки не спре да се дърпа по този начин, в скоро време ще започнат да ме дразнят. т.т В началото ме радваха, ама сега... :/
*cheers Nowaki for teh win!* ^^'
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 21, 2008 5:06 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Мисакииии...Това момче почна да ме ядосва, Как може да се прави на толкова недостъпен. А милия Усаги беше няма толкова сладък в този епизод. Не можах да го позная...Суми се оказа голяма гадина, ама не е неочаквано...
И все пак, искам още.Плюс Хиро и Новаки!
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 21, 2008 5:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18377_1236520568.jpg) |
Kiava |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 31, 2007 12:34 am Мнения: 354 Местоположение: somewhere I belong...
|
Zenith написа: Мисакииии...Това момче почна да ме ядосва, Как може да се прави на толкова недостъпен. А милия Усаги беше няма толкова сладък в този епизод. Не можах да го позная...
Боже, хора, взимате ми думите от устата ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Само дето за Суми не съм мн съгласна, ме ако питате си личеше, че има изпитва нещо към Усами и за това се сближава с Мисаки. Мен Суми ме радва честно казано. (:
Но Мисаки... >.< Какво иска? Усами да се разплаче за 2ри път ли? т.т ... Дано си оправят отношенията :/
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 24, 2008 11:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25231_1307539690.jpg) |
moonbeam |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Суми от самото начала не ми вдъхваше много доверие личеше си че има задни мисли щом се сближава толкова с Мисаки.
Чудя се какво иска Мисаки,голямо е магаре.Усаги ясно му показа чувствата си и на каква е готов за него,а Мисаки хем му се дърпа,хем го ревнува,време е да спре с детинските истории
Искам си Хиро и Новаки!!!
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|