|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 8:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 21, 2008 3:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=793_1243888452.jpg) |
Devil Shin |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Окт 23, 2005 4:03 pm Мнения: 1168 Местоположение: The Forgotten Ruins of Heaven and Hell
|
IvCHoy написа: Костааааа, оди да помогнеш на момчето бре. Сигурен съм, че ще почерпи след това. ![:mm:](./images/smilies/mm.gif) станах пацифист вече... nope Tra[n]ceR написа: Коста - ще ти подарят някоя друга бутилка качествена домашарка ; ) Помогни на момчето ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) кахахаха е щом е така имаме сделка
_________________ "I am neither enemy nor friend. I am back from a world where such words are meaningless."
Brute force will overpower any technique !
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 21, 2008 4:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=159.png) |
Ch3a7er |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Съб Авг 13, 2005 1:30 am Мнения: 397 Местоположение: На Село Настроение : Умира от глад Пол : Мъж
|
Mojito написа: Единственото успокоение е че е малкия дявол, няма никой пострадал, а само материални. А за боя, нали уж сме хора и съседи, иначе наистина като видях сестра ми толкова разстроена ми идваше да ги изнеса цялата фамилия.
Зашии му ануса и му закови пишока с перон.
_________________ АМ
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 21, 2008 5:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10386.jpg) |
One_With_Nothing |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Имаше един филм, японски ли китайски ли.... за едно село.е та в тва село имаше сяккви хора, ама едно семейство се изживяваха кат тарикати - се задигаха разни работи, обираха чужди ниви етц. Тъй до едно време, докат на селяните не им писна и една вечер свраките просто изчезнаха. Барабар с старци, жени и пеленачета. Тва е тъй, помеждудругото...
Иначе и ние имахме такъв случай. Братовчедите от долния етаж бяха разбили 3 апартамента, ама иди ги хвани(заради такива тъмни субекти си смених фамилията). На мене обаче са ми противни, а кат се има предвид че ни съдят от години за 2 педи земя... Та изпуснах се СЛУЧАЙНО пред сина на едно от потърпевшите семейства, и братчеда Митьо го сполетя такава случка, че се храни 3 месеца през сламка. Не твърдя че постъката е добра от морална или правна гледна точка, но когато закона не помага проблема винаги може да се реши капитално.... С една водопроводна тръга. Както е казал Стамболийски - Со крьотце, со благо, ма кат требе и со кютек.
А на потърпевшите... съболезнования.
_________________ Ако не знаеш къде искаш да отидеш, няма значение по кой път ще тръгнеш.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Гадно крадливо племе ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 21, 2008 8:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Mojito написа: Що за хора сме бе.
тва за хората по принцип или за българите.
Щото ако го говориш за българите ще ти кажа "Те другите не са по-добре от нас"...
Ако го говориш по принцип... няма кво да ти кажа
Затова най-точния отговор би бил "хора"...
А за случката, на мен ми се е случвало на купони...
"Ае хора, оставяйте си техниката в стаята без никакъв надзор, ще я оставя отключена да гепи кой квото може после..."
Не казват така... но 90/100 никой не разбира кой е крадеца...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|