|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 6:23 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 20, 2008 5:41 pm |
krumisimo |
|
|
|
В момента Какаши е в началото на тунела...
Сиг сега ще има дълъг диалог с баща си, който накрая ще му каже нещо от сорта на: Не се отказвай... Още не ти е дошло времето...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 20, 2008 6:26 pm |
|
Shadowcat |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
Ch3a7er написа: Единственото, което ми хареса в тоя чаптър на Наруто е че показаха най-накрая как изглежда Сакумо.
аз искам да покажат как изглежда Какаши...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 20, 2008 6:48 pm |
Hajutze |
|
|
|
krumisimo написа: То верно и акатскитата оредяха отвсякъде... Остава да им намерят цаката на Мадара и на Пейн - и дотук бяха злодеите... Бе не съм сигурен ма Акатски не беха ли голема организация не само тия дет измряха .. т.е. един умира нов го замества .. сиг още не са избрали заместниците но и Тоби и Пейн да умрят се има кой да поеме командването (забрави за Конан)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 20, 2008 10:09 pm |
krumisimo |
|
|
|
lcool написа: krumisimo написа: То верно и акатскитата оредяха отвсякъде... Остава да им намерят цаката на Мадара и на Пейн - и дотук бяха злодеите... Бе не съм сигурен ма Акатски не беха ли голема организация не само тия дет измряха .. т.е. един умира нов го замества .. сиг още не са избрали заместниците но и Тоби и Пейн да умрят се има кой да поеме командването (забрави за Конан) Не съм забравил за Конан... Имам предвид, че ако Акатски загуби двамата си най-значими членове ще бъде буквално осакатена... Дори и да се намерят техни заместници, те едва ли ще са от същия калибър... stzbebs написа: Ино уж била 2 години и половина ученичка на Тсунаде,а не знае нища за Катсуйо-направо ме разби като попита "това врагът ли е".
Цунаде призовава Катсую само при специални случаи... Сигурно затова Ино не го е виждала...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 20, 2008 10:21 pm |
|
Haxx0r |
|
|
|
Тя Ино може да е учила при Тсунаде,ама все пак не така както при Сакура...да я тренира и скъсва отвсякъде.
Бащата на Какаши и него си го представях с маска..но уви not as cool as kakashi
А тва с merge техниката,ще стане между наруто/деветоопашатия...наруто ще трябва да пречупи лисицата в него и да си станат peace and love
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 20, 2008 10:38 pm |
Hajutze |
|
|
|
И ето защо Килър Бий е по добър от наруто ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 21, 2008 12:23 pm |
ThaiArt |
|
|
|
Бе ще стане лудницата .... след няколко епизода ... Лошото сега е, че ще има много продължителни flashback-ци .... Мразя flashback-ци ;(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|