|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 18, 2008 6:51 pm |
|
Shadowcat |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
Аз Какаши не го пускам да умре, докато не му видя лицето под маската XD мама му...чакам го от 101 епизод
Иначе, да, Какаши умря с пирон в окото...чесно казано толкова време я влача мангата, че не ми направи впечатление...гледах някаква друга мн по-детайна и нали емоционална и гледам , Какши умира, разбираш ли и аз "OK, whatever...NEXT"
Тука гледам разни ревящи емотинки, Асума Масума нз кой... Хора , възхищавам ви се щом устисквате и продължавате да изпитвате нещо към героите...
мен ми е се тая и за Сасгея...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 18, 2008 10:12 pm |
The_Leprechaun |
|
|
|
Could be more stupid... Какаши уж е мега силен, ама Год Реалм избива наред ...
_________________ My blog
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 19, 2008 10:01 am |
ThaiArt |
|
|
|
от друга страна Киши беше казал , че ще умрат още 2-ма главни герои ....
Бе ако от този чаптър започнат флашбеци .... значи ще мре
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 19, 2008 5:28 pm |
evip |
|
|
|
ще интересно точно когато Какаши умре,Наруто да се върне и да стане на лисицата(отдавна не сме го виждали),но:
1.Не се знае дали Какаши ще умре(ще е много баннално,ако не умре)
2.Невъзможно е Наруто да стане на лисица,все пак трябва да покаже новите си техники,пък и нали каза,че вече няма да използва силата да не нарани близките си(пффффффф) такава сила,а той няма да я използва,умна идея на кишимото,все пак нали саскегей трябва да е по силен!Е има смисъл,Наруто да разчита на собствените си способности,но нали е второстепенен герой
3.Наруто дори няма да дойде в Коноха,ще дойде когато Пейн го няма и пак ще мислят нови стратегии,за кога,нали на 500 чаптър свършва(още 74 чаптъра),но Кишимото толкова е оплел историята,че и 200 няма да стигнат
edit:
Нарутоардите обожават Саске,за щастие във този сайт няма много Съжалявам,че спамих,но исках да ги потвърдя,ако някой не знае,разровете се малко из kefche.com и vbox7.com и ще разберете за какво говоря
Не прави двойни постове, ползвай бутона едит CaBa
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 20, 2008 12:08 pm |
evip |
|
|
|
Кишимото е казал в интервю така,че след 500 чаптър спира,но като гледам дори той не знае как ще свърши мангата тази седмица чакахме за това,да доизмисли мангата,чуди се дали да убие Какаши или не Май като гледам ще го убие,почти е сигурно
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 20, 2008 3:37 pm |
krumisimo |
|
|
|
То верно и акатскитата оредяха отвсякъде... Остава да им намерят цаката на Мадара и на Пейн - и дотук бяха злодеите...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 20, 2008 5:21 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Какаши още не е гушнал букета, сега е точно между живота и смъртта.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|