Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 33 [ 486 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 9:05 pm 
Аватар
Sky King

На мен доста ми хареса чаптъра... някакси след цялата тая безкрайна битка такова спокойствие и малко любов и радост ,па и сълзи и сополи ми се сториха съвсем в ред на нещата.Иначе наистина си беше като филър и дразни като не се казва нищо за голямата заплаха ,но на мен все пак си ми хареса :лол:

Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 9:31 pm 
Аватар

Ами позволено е все пак има да има 1 чаптър с малко филари. Все пак има много по известни манги /не споменавам имена/ дето карат филари 80% от времето тъй че не мисля, че някой може да се оплаче от Гантз в това отношение.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 10:40 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

:hmm: Аре бе, една седмица само, нема ли да мине по-бързо и да се почне голямото мазало...
Тия костюми не им дават право да дишат... така че няма да е ядрена.. по-скоро "второто пришествие"...
И това с връщането към свободния живот надявам се вече са осъзнали, че е най-смотаното нещо, от 3те избора :roll:
TeamOsaka ftw!!! Ест., не всичко опира до оръжието, но ако не бяха тия оръжия наще щяха леко да са размазани... :? Пък и lv2 оръжие вече си е custom предполагам....
Видяло се е че веднъж в Гантз = завинаги в Гантз. Мое ли да са такива идиоти да се връщат към свободата/живота :evil: Квото и да преживее човек - да му изтрият спомените ... fuck that! А колко готини хора можеха да върнат само!!! Ония снайпериста баси винаги ше ме е яд за него, такава имба си беше.....
Ма нема, наще лигльоци, дето победиха е***ти демоните, още си мечтаят да се връщат "заедно" към свободата.... :? :? :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 1:22 pm 
Аватар

Така както е тръгнало тва се очертава да е последната арка, което може би ще я прави най-наситената с убийства от всички.Предвид че за да се справят с миналите извънземни бяха нужни два екипа, а колко ли ще са нужни за армагедон?Чудно ми е в момента къде ще ги запратят, в смисъл последният път за да избият извънземните ги метнаха в Осака, къде ли ще се състой спасяването на света?Чудно ми е дали ще има хора примерно арменци, който са въртели gantz повече от 8 пъти?
Като цяло очаквам още един максимум два чаптъра real life, което една масивна доза апокалипсис!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 10:10 pm 
Аватар
Sky King

Да и аз мисля така и сега направо ми текат лигите и нямам търпение да дойде време за голямото мазало... лошото е че като дойде тва време сигурно ще изтече половин година за самата битка :lol: :roll: (като имам предвид тая в Осака колко я чакахме да завърши :? )

Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 3:54 pm 

Yamato написа:
Така както е тръгнало тва се очертава да е последната арка, което може би ще я прави най-наситената с убийства от всички.Предвид че за да се справят с миналите извънземни бяха нужни два екипа, а колко ли ще са нужни за армагедон?Чудно ми е в момента къде ще ги запратят, в смисъл последният път за да избият извънземните ги метнаха в Осака, къде ли ще се състой спасяването на света?Чудно ми е дали ще има хора примерно арменци, който са въртели gantz повече от 8 пъти?
Като цяло очаквам още един максимум два чаптъра real life, което една масивна доза апокалипсис!

A дали ще има българи които са я превъртяли 20+ пъти :hmm: :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 3:57 pm 
Аватар

В България не може да има Гантз. Той е много прост, до такава степен, че прибира и животни. Ще направи грешката да съживи някой циганин и после топката отива за вторични суровини.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 6:11 pm 
Аватар

MorticiaN написа:
raptor22 написа:
В България не може да има Гантз. Той е много прост, до такава степен, че прибира и животни. Ще направи грешката да съживи някой циганин и после топката отива за вторични суровини.

АХАХАХАХАХА +)) =)) =))

Абе заеби майтапа...Ма примерно Бате Бойко ако е в Гантз давам бас че 50+ пъти я е превъртал..сам, защото паметта на гантц не е била достатъчна да пренесе повече от Бате Бойко на полето..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 6:47 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

БХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХ :lol: :lol: =)) мн добро!

Ма вече ми е терсене. Искам да разбера от къде Гантз "купува" тия "възможности"/оръжия,животи/ срещу 100те точки.... И самият Гантз колко пътия я е въртял. Ся - тия в Осака също ги е пренасяла черна топка, но не е казано, че е било Гантз!! Или понее не помня де.. Макар, че я има и възможността едно от по-нататъчните оръжия, да е възможност за собствено копие/клонинг 0=.... ехх, мн пространство има тая манга за развитие, твърде много.. в тая забита малка стаичка, толкова мн потенциал има, че ме хваща яд чак ><

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 8:44 pm 
Аватар

Yamato написа:
MorticiaN написа:
raptor22 написа:

АХАХАХАХАХА +)) =)) =))

Абе заеби майтапа...Ма примерно Бате Бойко ако е в Гантз давам бас че 50+ пъти я е превъртал..сам, защото паметта на гантц не е била достатъчна да пренесе повече от Бате Бойко на полето..

Бат Бойко няма да може и един път да превърти. Всъщност няма никога да направи и 1 точка. Само като го видят извънземните ще се самоубиват за да не ги докопа.
Иначе за мен катастрофата няма да е нападение на извънземни към земята. По скоро Ганцерите ща бъдат изпратени на някоя планета с извънземни както според мен извънземните срещу които се бият Ганцерите са изпратени от някой друг.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 8:56 pm 
Аватар

Всъщност сега ми дойде идеята да се разгледат дефинициите на катастрофа:

Речнику у Нету написа:
1: the final event of the dramatic action especially of a tragedy
2: a momentous tragic event ranging from extreme misfortune to utter overthrow or ruin
3 a: a violent and sudden change in a feature of the earth
b: a violent usually destructive natural event (as a supernova)

Смятам че 3 ни дава почва за доста теории предвид факта че японците не обичат да използват думите в нормалните им значения.Но както и да шикалкавим варианта с масивната инвазия е най-правдоподобен, макар и да съм убеден че Ниши-кун крие нещо.Въпросът е точно колко и какво крие?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 06, 2008 12:33 am 
Аватар

Фабрика в която произведат масово Ганц топки. Знаех си че има нещто нечисто в технологиите които има в Мерцедесите ама това е просто ненормално от страна на швабите.
В следващия чап:
-Виж новото ми БМВ М3. Със спортен, пакет адаптивни спирачки и самонасочнаща се система за масово унищожение на множество обекти посредством свръх-гравитация...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 06, 2008 2:23 pm 
Аватар

Някак тва с фабриката изобщо не ме изненада но все пак е добро развитие към мангата.Интересно ми е точно каква организация се занимава с това и точно от къде са взели технологиите.Предполагам чее следващите чаптъри ще почнат да ни представят пичовете от другите страни или нещо от сорта, но във всички случай мангата стана свърх интересна!!

До незнайният модератор, който настойчиво ми променя цвета на постовете:
    Darkred не е забранен цвят!!Моля поне да се обосноваваш защо правиш промените!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 19, 2008 7:05 pm 
Аватар

285 излезна и поне за разлика от 283 поне беше по-смислен.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 19, 2008 9:40 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Е аре бе, чак па фабрика за масово производство..... това значи, че... ако сложиме на топка по 10 човека.... поне 100 000 души са в играта :roll: Иначе само това му беше на чапа.. тия връзки не, че са лоши, но повече подхождат на аниме адаптацията...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 33 [ 486 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]