|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 31, 2008 10:40 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Аре бе, една седмица само, нема ли да мине по-бързо и да се почне голямото мазало... Тия костюми не им дават право да дишат... така че няма да е ядрена.. по-скоро "второто пришествие"... И това с връщането към свободния живот надявам се вече са осъзнали, че е най-смотаното нещо, от 3те избора TeamOsaka ftw!!! Ест., не всичко опира до оръжието, но ако не бяха тия оръжия наще щяха леко да са размазани... Пък и lv2 оръжие вече си е custom предполагам.... Видяло се е че веднъж в Гантз = завинаги в Гантз. Мое ли да са такива идиоти да се връщат към свободата/живота Квото и да преживее човек - да му изтрият спомените ... fuck that! А колко готини хора можеха да върнат само!!! Ония снайпериста баси винаги ше ме е яд за него, такава имба си беше..... Ма нема, наще лигльоци, дето победиха е***ти демоните, още си мечтаят да се връщат "заедно" към свободата....
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 01, 2008 3:54 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Yamato написа: Така както е тръгнало тва се очертава да е последната арка, което може би ще я прави най-наситената с убийства от всички.Предвид че за да се справят с миналите извънземни бяха нужни два екипа, а колко ли ще са нужни за армагедон?Чудно ми е в момента къде ще ги запратят, в смисъл последният път за да избият извънземните ги метнаха в Осака, къде ли ще се състой спасяването на света?Чудно ми е дали ще има хора примерно арменци, който са въртели gantz повече от 8 пъти? Като цяло очаквам още един максимум два чаптъра real life, което една масивна доза апокалипсис!
A дали ще има българи които са я превъртяли 20+ пъти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 01, 2008 6:11 pm |
|
Yamato |
|
|
|
MorticiaN написа: raptor22 написа: В България не може да има Гантз. Той е много прост, до такава степен, че прибира и животни. Ще направи грешката да съживи някой циганин и после топката отива за вторични суровини. АХАХАХАХАХА +))
Абе заеби майтапа...Ма примерно Бате Бойко ако е в Гантз давам бас че 50+ пъти я е превъртал..сам, защото паметта на гантц не е била достатъчна да пренесе повече от Бате Бойко на полето..
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 01, 2008 6:47 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
БХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХ мн добро!
Ма вече ми е терсене. Искам да разбера от къде Гантз "купува" тия "възможности"/оръжия,животи/ срещу 100те точки.... И самият Гантз колко пътия я е въртял. Ся - тия в Осака също ги е пренасяла черна топка, но не е казано, че е било Гантз!! Или понее не помня де.. Макар, че я има и възможността едно от по-нататъчните оръжия, да е възможност за собствено копие/клонинг 0=.... ехх, мн пространство има тая манга за развитие, твърде много.. в тая забита малка стаичка, толкова мн потенциал има, че ме хваща яд чак ><
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 01, 2008 8:44 pm |
|
raptor22 |
|
|
|
Yamato написа: MorticiaN написа: raptor22 написа: В България не може да има Гантз. Той е много прост, до такава степен, че прибира и животни. Ще направи грешката да съживи някой циганин и после топката отива за вторични суровини. АХАХАХАХАХА +)) Абе заеби майтапа...Ма примерно Бате Бойко ако е в Гантз давам бас че 50+ пъти я е превъртал..сам, защото паметта на гантц не е била достатъчна да пренесе повече от Бате Бойко на полето..
Бат Бойко няма да може и един път да превърти. Всъщност няма никога да направи и 1 точка. Само като го видят извънземните ще се самоубиват за да не ги докопа.
Иначе за мен катастрофата няма да е нападение на извънземни към земята. По скоро Ганцерите ща бъдат изпратени на някоя планета с извънземни както според мен извънземните срещу които се бият Ганцерите са изпратени от някой друг.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 01, 2008 8:56 pm |
|
Yamato |
|
|
|
Всъщност сега ми дойде идеята да се разгледат дефинициите на катастрофа:
Речнику у Нету написа: 1: the final event of the dramatic action especially of a tragedy 2: a momentous tragic event ranging from extreme misfortune to utter overthrow or ruin 3 a: a violent and sudden change in a feature of the earth b: a violent usually destructive natural event (as a supernova)
Смятам че 3 ни дава почва за доста теории предвид факта че японците не обичат да използват думите в нормалните им значения.Но както и да шикалкавим варианта с масивната инвазия е най-правдоподобен, макар и да съм убеден че Ниши-кун крие нещо.Въпросът е точно колко и какво крие?
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|