Дата и час: Сря Фев 12, 2025 11:22 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 4 [ 56 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 16, 2008 9:23 pm 
Аватар
Let there be SPAM!
Let there be SPAM!

В момента говорим само за дните в които се кърви от него ; ) В онзи форум също за тях говореха... сравняхава коя забременяла на 2-я кървав ден, коя на последния...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 16, 2008 9:26 pm 
Аватар

И аз така си помислих. Добре, на мен ми е гнусна дори самата идея. Ама щом има жени и мъже, които са навити за такива изпълнения- няма лошо.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 16, 2008 9:39 pm 
Аватар

BloodAngelAira написа:
Отврат.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 16, 2008 9:52 pm 
Аватар

Zenith написа:
И аз така си помислих. Добре, на мен ми е гнусна дори самата идея. Ама щом има жени и мъже, които са навити за такива изпълнения- няма лошо.

Викаш и ти искаш да проаш :lol: :lol: (бз се да не се обидиш) :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 17, 2008 1:29 am 
Аватар

Въпрос на вкус , но както се споменава цитирам :"съществуват напълно нормални представители на мъжкия пол, за които това състояние при жените е крайно възбуждащо" е за мене е , още повече когато обичаш и имаш доверие на партньора си , можеш да се отпуснеш е нещо много повече . А и никак не е толкова нехигиенично , особенно пък ако ползваш и кондом . Бтв ето нещо интересно , швейцарците обичат да го правят именно в този период поради много причини , най-вече че риска от забременяване спада до 90 %

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 17, 2008 7:30 am 
Аватар

Anime<O_O>addict написа:
Въпрос на вкус , но както се споменава цитирам :"съществуват напълно нормални представители на мъжкия пол, за които това състояние при жените е крайно възбуждащо" е за мене е , още повече когато обичаш и имаш доверие на партньора си , можеш да се отпуснеш е нещо много повече . А и никак не е толкова нехигиенично , особенно пък ако ползваш и кондом . Бтв ето нещо интересно , швейцарците обичат да го правят именно в този период поради много причини , най-вече че риска от забременяване спада до 90 %

Само да те питам" Ти колко швейцареца пита?"

по темата:
Не ме интересува колко хора обичат или не обичат. Смятам че тук трябва да се изказва само лично мнение,а не някфи си фалшиви сведения.На мен не ми харесва,както и на приятелката ми. Има 1 седмица на месец, в която не правим секс и мога да ти кажа,че тази седмица въздържание прави секса след нея.......

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 17, 2008 2:09 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
По принцип никога не е имало значение.
Правили сме го неведнъж,но не в първия ден :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 18, 2008 1:51 am 
Аватар

И аз тъй като Хиперион. Нищо особено, само се цапат чаршафи. Никога не съм притискал приятелката си, това си нейна идея и тя се притеснява дали аз съм наред с менструалната кръв. Нямам никакъв проблем и явно имаме късмет, защото не забелязваме почти никакви негативни моменти, освен нацапаните чаршафи.

Не го намирам за възбуждащо, то е по-скоро онова време от месеца, когато трябва да постелем нещо, което ще се пере.

На първи ден не сме го правили, и то за да не стане пълно мазало, обаче примерно в неделя й беше трети ден и въпреки, че на сутринта чаршафите бяха бая оцапани, не забелязахме нищо.

Така че не е страшно, но винаги с презерватив, не само срещу бременност, но и да предпазиш момичето от всички микроби, към които става десет пъти по-чувствително по време на цикъла...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 18, 2008 2:55 am 
Аватар

На мен са ми обяснявали, че било крайно опасно :roll: за мъжа, защото менструалната кръв била пълна с биологични отпадъци, демек фраш е с бактерии
Като цяло идеята не ме привлича

А колко мразя да ми каже в най-такования момент "ми аз съм в цикъл" :evil:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 18, 2008 10:19 am 
Аватар

тва е безкрайно гнусно ебаси.колкото и да е природа не се търпи.по добре си удари една чекия докато мине цикъла на гаджето и тва е

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 18, 2008 10:53 am 
Аватар

Vegeta написа:
тва е безкрайно гнусно ебаси.колкото и да е природа не се търпи.по добре си удари една чекия докато мине цикъла на гаджето и тва е

девствен= нямаш право на мнение

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 18, 2008 11:55 am 
Аватар

Omega Red написа:
На мен са ми обяснявали, че било крайно опасно :roll: за мъжа, защото менструалната кръв била пълна с биологични отпадъци, демек фраш е с бактерии
Като цяло идеята не ме привлича

А колко мразя да ми каже в най-такования момент "ми аз съм в цикъл" :evil:

Е, след като презервативите могат да те пазят от гадории от класата на СПИН, могат да пазят и от обикновени бактерии.

http://www.epigee.org/menstruation/sex.html - в тази статия си е обяснено много добре. Опасности винаги има, но не особено много.

И кво му е гнусното? Менструалната течност е просто кръв и други телесни бъркочи, и в нея няма нищо мръсно. Все пак това е някой, с който правиш секс.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 19, 2008 4:11 am 
Аватар

Tra[n]ceR написа:
Zenith написа:
Tra[n]ceR написа:
Преди малко четох в бг мама и имаше много жени, които са забременяли точно по време на цикала си - повечето в последния ден от него

Защо четеш бг.мама?:shock:

Не съм пробвала и нямам никакво намерение да пробвам. И без това цикълът не е най-приятното изживяване в месеца за една жена, а остава и някой да стане свидетел на него, особено пък по време на секс. Абе не ме радва идеята. А и както казваше един мой...познат "Най мразя въроса; "Ти от малко кръв не се плашиш, нали?"".

Написах в google "забременяване по време на цикъл" и това ми излезе... тъй като приятелката ми спореше, че не можело да се забременее, а аз и обяснявах, че не искам малки трансерчета и няма да я бъде тая ; )

Абе то по време на цикъл яйцеклетката се изкарва от тялото на жената и след цикъла новата си отива на мястото и е перфектният момент, така че последният ден е възможно да е денят след последният примерно ;). Аз доколкото знам е невъзможно да се забременее от секс по време на цикъл.

ОН/
Аз не искам да пробвам

Monkey D. Luffy

Изображение[/center]
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 19, 2008 11:10 am 
Аватар

Не е невъзможно, просто малко вероятно. Гадните сперматозоиди могат да живеят и седмица, някои от тях де. Вярно, че само един не е достатъчен, както твърдят книжките, но от няколкостотин милиона да оцелеят 200, ще свършат работата.... Ако си страшен карък....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 19, 2008 4:07 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Tra[n]ceR написа:
не искам малки трансерчета и няма да я бъде тая ; )

ахахахаха

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 4 [ 56 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]