|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 10:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 16, 2008 9:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=20462_1266079929.jpg) |
Sjilx_Matrix |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 01, 2008 9:34 pm Мнения: 1457 Местоположение: The Matrix | Ловеч
|
BloodAngelAira написа: Отврат.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 17, 2008 7:30 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27075.jpg) |
Telemah |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Чет Юли 24, 2008 11:21 am Мнения: 268 Местоположение: Варна(засега)
|
Anime<O_O>addict написа: Въпрос на вкус , но както се споменава цитирам :"съществуват напълно нормални представители на мъжкия пол, за които това състояние при жените е крайно възбуждащо" е за мене е , още повече когато обичаш и имаш доверие на партньора си , можеш да се отпуснеш е нещо много повече . А и никак не е толкова нехигиенично , особенно пък ако ползваш и кондом . Бтв ето нещо интересно , швейцарците обичат да го правят именно в този период поради много причини , най-вече че риска от забременяване спада до 90 %
Само да те питам" Ти колко швейцареца пита?"
по темата:
Не ме интересува колко хора обичат или не обичат. Смятам че тук трябва да се изказва само лично мнение,а не някфи си фалшиви сведения.На мен не ми харесва,както и на приятелката ми. Има 1 седмица на месец, в която не правим секс и мога да ти кажа,че тази седмица въздържание прави секса след нея.......
_________________ Прочети правилото за подпис
Tra[n]ceR
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 18, 2008 1:51 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1750_1250202128.gif) |
nem13 |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
И аз тъй като Хиперион. Нищо особено, само се цапат чаршафи. Никога не съм притискал приятелката си, това си нейна идея и тя се притеснява дали аз съм наред с менструалната кръв. Нямам никакъв проблем и явно имаме късмет, защото не забелязваме почти никакви негативни моменти, освен нацапаните чаршафи.
Не го намирам за възбуждащо, то е по-скоро онова време от месеца, когато трябва да постелем нещо, което ще се пере.
На първи ден не сме го правили, и то за да не стане пълно мазало, обаче примерно в неделя й беше трети ден и въпреки, че на сутринта чаршафите бяха бая оцапани, не забелязахме нищо.
Така че не е страшно, но винаги с презерватив, не само срещу бременност, но и да предпазиш момичето от всички микроби, към които става десет пъти по-чувствително по време на цикъла...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 18, 2008 2:55 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21846.jpg) |
Omega Red |
|
|
На мен са ми обяснявали, че било крайно опасно ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) за мъжа, защото менструалната кръв била пълна с биологични отпадъци, демек фраш е с бактерии
Като цяло идеята не ме привлича
А колко мразя да ми каже в най-такования момент "ми аз съм в цикъл"
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 18, 2008 10:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21846.jpg) |
Omega Red |
|
|
Vegeta написа: тва е безкрайно гнусно ебаси.колкото и да е природа не се търпи.по добре си удари една чекия докато мине цикъла на гаджето и тва е
девствен= нямаш право на мнение
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 18, 2008 11:55 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1750_1250202128.gif) |
nem13 |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Omega Red написа: На мен са ми обяснявали, че било крайно опасно ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) за мъжа, защото менструалната кръв била пълна с биологични отпадъци, демек фраш е с бактерии Като цяло идеята не ме привлича А колко мразя да ми каже в най-такования момент "ми аз съм в цикъл" ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Е, след като презервативите могат да те пазят от гадории от класата на СПИН, могат да пазят и от обикновени бактерии.
http://www.epigee.org/menstruation/sex.html - в тази статия си е обяснено много добре. Опасности винаги има, но не особено много.
И кво му е гнусното? Менструалната течност е просто кръв и други телесни бъркочи, и в нея няма нищо мръсно. Все пак това е някой, с който правиш секс.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 19, 2008 4:11 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22528_1270646759.gif) |
soregashi |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Вто Мар 04, 2008 10:29 am Мнения: 666 Местоположение: Stuck (Between)
|
Tra[n]ceR написа: Zenith написа: Tra[n]ceR написа: Преди малко четох в бг мама и имаше много жени, които са забременяли точно по време на цикала си - повечето в последния ден от него Защо четеш бг.мама?:shock: Не съм пробвала и нямам никакво намерение да пробвам. И без това цикълът не е най-приятното изживяване в месеца за една жена, а остава и някой да стане свидетел на него, особено пък по време на секс. Абе не ме радва идеята. А и както казваше един мой...познат "Най мразя въроса; "Ти от малко кръв не се плашиш, нали?"". Написах в google "забременяване по време на цикъл" и това ми излезе... тъй като приятелката ми спореше, че не можело да се забременее, а аз и обяснявах, че не искам малки трансерчета и няма да я бъде тая ; )
Абе то по време на цикъл яйцеклетката се изкарва от тялото на жената и след цикъла новата си отива на мястото и е перфектният момент, така че последният ден е възможно да е денят след последният примерно ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) . Аз доколкото знам е невъзможно да се забременее от секс по време на цикъл.
ОН/
Аз не искам да пробвам
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|