|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:42 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 06, 2008 11:51 am |
|
vivianne |
|
|
Регистриран на: Вто Юни 26, 2007 8:33 pm Мнения: 181 Местоположение: София
|
Много добър епизод, харесва ми, че действието се развива бързо.
Nico започва все повече да ми харесва, голям образ е .
С нетърпение очаквам следващия епизод^^.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 15, 2008 9:04 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
My bishie, my bishie, my bishie...
Дали не е мега-гига-хипер сладък и непослушно моето конче. И си пада по шашмата Лидия. Заслужаваше си чакането.И как й вдигна полатаааа...
Рейвън дразни, а Едгар е няма такъв перверзник. И като каза"Бъдещата ми жена ме мрази". Сладурскооо
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 16, 2008 12:42 am |
|
vivianne |
|
|
Регистриран на: Вто Юни 26, 2007 8:33 pm Мнения: 181 Местоположение: София
|
Чаках с нетърпение появяването на новото биши, обаче останах малко разочарована, не ми хареса толкова...Но нищо, тъкмо няма да съм раздвоена в любовта си към Edgar .
Беше добър епизод, все повече ми влиза под кожата това аниме .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 16, 2008 3:22 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Значи ще ми бъде 433тото ^^ (432то е в прогрес - тринити блууд ;P)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 16, 2008 5:00 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
менине след 5-ти епизод :
На Лидия изобщо не й завиждам - налазили са я двама простаци , които явно са решели на всяка цена да се доберат и да се оженят за нея . И двамата са леко perv така че манджата е пълна Но новодошлото биши като почна да й вдига роклята направо ме метна в оркестъра ~ представям си ако Едгар беше видял сцената - най-вероятно и двамата щяха да мушнат главите си под полата й *намек~намек*
Само за отношението на шоколадовото изкушение все още имам някакви съмнения ~ На всичкото отгоре и този художник се появи така че явно ще имаме няколко многоъгълника да си се въртят героите там Не че на Лидия не й личи ,че се ориентирала към Едгар , но сега чакаме и лошият да се появи ( +1 биши за още по-силен nosebleed xD )
Последните реплики между иконома и Едгар бяха култови - "Има съпруги ,които мразят мъжете си" - "О... значи тогава все още имам шанс" Ще ме убие с неговата логика , но отделно ми изглежда прекалено изкуствено да се видят и направо да й и се метне в ръцете с Обичам те
Нико отделно пак насоса Лидия ( респект ) така че бях много доволна от епизода
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|