|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 2:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 01, 2008 11:22 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Чеки бе, освен в моментите без иносенс Лави се справяше перфе. Айде, там с л3 имаше проблем, ама малко ли им беше боят, пък и са букмени, което е равно на хора, които не знаеш животът ценят ли го или не. Дори и собствения си. А нали видя какво стана като Роад махна задръжките на Лави?Ако момчето не беше със силна психика Ален да беше гризнал дръвцето.
Те от централата ще се опитат всичките да им дигнат левъла и няма да стане. и после ще имаме по един минярк за всеки, така между другото с душевните терзания и катаклизми, които ще доведат до появата на нови и по-добри екзорсисти. Което сигурно ще е свързано и с разкриването на истинската цел на акумите.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 08, 2008 11:00 pm |
|
trigun |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
CaBa написа: Лапито го направи поредният G :>
И точно заради това ще им върши работа на наш'те
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 14, 2008 1:53 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
То май като гледам мангаката яко е затънала откъм безидейност и нищо чудно с тия чести паузи да затвори вратата отвън на WSJ в най-скоро време.
|
|
|
|
Заглавие: Re: D.Gray-Man Публикувано на: Вто Яну 27, 2009 9:02 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Добра и лоша новина. Знае се кога ще се върне и защо я нямаше. Наранила си китка. Ама ДГМ ще се завърне чак април месец.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|