|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 12:17 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Ное 13, 2008 5:06 pm |
Beleg Kutalion |
|
 |
|
Съжалявам за закъснението, но така се получиха нещата.
Заявката по Vampire Knight
Фикът е Ongoing и това съм означил в първия post на тази тема. Това ще рече, че ще има продължение, когато успея да го напиша.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Дек 02, 2008 7:43 pm |
Beleg Kutalion |
|
 |
|
В момента и още една заявка се изпълнява, а тя е на moonbeam, а Fic-ът се пише от Line, за което сърдечно му благодаря, защото е първият автор, който изявява желание да се присъедини към тази инициатива за нещо по- стойностно в този раздел.
На вашето внимание
D.Gray Man - Визия
Фикът е ongoing. Дерзайте и коментирайте, за да насърчите автора.
П.П. btw... И аз самият след известно време ще се заема с фик по D. Gray Man, но първо да завърша VK и SE. Надявам се moonbeam да не ми се обиди за това (:.
В момента се пише новата глава от "Роза разцъфнала в нощта" и ще я пусна... само да отида да духна свещите на тортата :Р.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Дек 04, 2008 7:18 pm |
 |
moonbeam |
|
 |
|
Beleg Kutalion написа: D.Gray Man - ВизияП.П. btw... И аз самият след известно време ще се заема с фик по D. Gray Man, но първо да завърша VK и SE. Надявам се moonbeam да не ми се обиди за това (:. В момента се пише новата глава от "Роза разцъфнала в нощта" и ще я пусна... само да отида да духна свещите на тортата :Р.
Супер първата ми поръчка вече е в процес на изпълнение .Ще се радвам да видя и твоят вариант на фик по D. Gray Man, следя и "Роза разцъфнала в нощта" така че засега ще се задоволя само с него.
Гледам , че доста хора искат фик по Наруто, а защо не напишете примерно за Bleach.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Дек 04, 2008 7:35 pm |
Beleg Kutalion |
|
 |
|
Аз лично нямам намерение да почвам да гледам Блийч или Наруто. Стигат ми шоунените за сега, а и нямам време за тях при положение, че в доста голяма степен ги смятам за бозици и ми се гледат по- смислени анимета.
В случая с D. Gray Man го изгледах след твоята поръчка и много ми допадна та ще пиша по него в бъдеще, а за Розата... в момента съм зает с други неща и пиша и други разкази, които не са свързани с анимета. Надявам се до събота вечерта да успея.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|