|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 9:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 11, 2006 12:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4220.jpg) |
Bars |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Чет Апр 06, 2006 6:36 pm Мнения: 157 Местоположение: София
|
Абсолютно същото е и при мен, току-що прегледах първи епизод. Само че аз съм го теглил от линковете, които са дадени в сайта. Ако и ти си го теглил/а от същите места (което е доста вероятно), е обяснимо защо епизодите ни са еднакви ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Но не мисля, че това е цензура. Прекалено много кръв и насилие има, които изобщо не са прикривани, това е по-скоро съзнателно търсен от аниматорите ефект.
Последна промяна Bars на Вто Юли 11, 2006 12:35 am, променена общо 1 път
_________________ You have to be realistic about these things. Logen Ninefingers
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 11, 2006 12:35 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4220.jpg) |
Bars |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Чет Апр 06, 2006 6:36 pm Мнения: 157 Местоположение: София
|
Еми може да са метнали някакаъв цензуриран вариант за the weak of heart ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Какво ти пука, анимето пак е велико. Но скрийншотовете ти наистина ми приличат повече на light / shadow effects, отколкото на цензура.
_________________ You have to be realistic about these things. Logen Ninefingers
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 11, 2006 12:37 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=975_1327351127.jpg) |
Usagi |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
Как няма ми пука се едно да ядеш обелката на банана вместо самия банан (ега ти сравниението иначе ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 11, 2006 12:46 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1967.jpg) |
shadowblack |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
forinar написа: аз така и не изгледах цялото аниме (щот не ми понесе) но не помня да е имало такива сянки никаде в 1вите епове поне аз го теглих едно време от фрее датаком като бачкаше още ! Първите два епизода (само тях съм гледал засега) съм ги теглил именно от датаком-а и не помня да е имало такива странни "сенки" като от първия и последния шот. Цитат: Как няма ми пука се едно да ядеш обелката на банана вместо самия банан (ега ти сравниението иначе ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
Абсолютно съм съгласен. Като ще гледам нещо поне да видя всичко (дори и да не е нужно).
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 11, 2006 8:06 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=975_1327351127.jpg) |
Usagi |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
Ей 10x много. Добре че го има на директен даунлоад нецензурирано ^_^
Аз пък моите серии ги разменях на дискове с един от Сингапур. Баси късмета и там ли цензура теглят
Много лошо се получава така. Аз знам че със сигурност имам и цензурирана версия на Ганц ма то не ми хареса чак толкова че да съжалявам. Дано да нямам други цензурирани анимета за които не знам
Последна промяна Usagi на Вто Юли 11, 2006 8:07 am, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 11, 2006 9:32 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=302.jpg) |
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Да това определено е някаква глупава цензура и много се дразня от такива неща камоли като сложат на някой хентай майкоооо цензура на хентай тва е съъото като с банана по ангоре дето описахте ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: . Та по темата ето от тука си дърпайте епизодите имат си и събтитри на BG http://anime-bg.dir.bg/translation.shtml само трябва да го потърсите, че е някъде надолу от последните.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|