|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 5:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 18, 2008 9:09 pm |
|
Kiava |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 31, 2007 12:34 am Мнения: 354 Местоположение: somewhere I belong...
|
moonbeam написа: Отокога чаках да покажат Хиро и Новаки ,толкова са сладки ,даже ми станаха по-симпатични като двойка от Мисаки и Усаги.
Абсолютно съгласна! Толкова им се израдвах като ги видях! ^^
Просто техните отношения са по- ромнатични от тези на Мисаки и Усами... Ако Мисаки не спре да се дърпа по този начин, в скоро време ще започнат да ме дразнят. т.т В началото ме радваха, ама сега... :/
*cheers Nowaki for teh win!* ^^'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 21, 2008 5:06 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Мисакииии...Това момче почна да ме ядосва, Как може да се прави на толкова недостъпен. А милия Усаги беше няма толкова сладък в този епизод. Не можах да го позная...Суми се оказа голяма гадина, ама не е неочаквано...
И все пак, искам още.Плюс Хиро и Новаки!
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 21, 2008 5:32 pm |
|
Kiava |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 31, 2007 12:34 am Мнения: 354 Местоположение: somewhere I belong...
|
Zenith написа: Мисакииии...Това момче почна да ме ядосва, Как може да се прави на толкова недостъпен. А милия Усаги беше няма толкова сладък в този епизод. Не можах да го позная...
Боже, хора, взимате ми думите от устата Само дето за Суми не съм мн съгласна, ме ако питате си личеше, че има изпитва нещо към Усами и за това се сближава с Мисаки. Мен Суми ме радва честно казано. (:
Но Мисаки... >.< Какво иска? Усами да се разплаче за 2ри път ли? т.т ... Дано си оправят отношенията :/
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 24, 2008 11:58 pm |
|
moonbeam |
|
|
|
Суми от самото начала не ми вдъхваше много доверие личеше си че има задни мисли щом се сближава толкова с Мисаки.
Чудя се какво иска Мисаки,голямо е магаре.Усаги ясно му показа чувствата си и на каква е готов за него,а Мисаки хем му се дърпа,хем го ревнува,време е да спре с детинските истории
Искам си Хиро и Новаки!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|