Дата и час: Съб Фев 22, 2025 1:23 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 08, 2008 3:05 pm 

Мен пък мокрото сирене повече ме кефи.Ако е някъв корав сухар въобще пък няма да си купувам сирене... така че някои неща са за добро :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 09, 2008 10:51 pm 
Аватар

WOW тука чета само истини,които знам,но не е живот да не се храниш...какво да направим по въпроса,поне 60% от храната,която ядем е лоша и ние го знаем,тогава защо продължаваме....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 09, 2008 11:03 pm 
Аватар
Цар Алко

Mantzikert написа:
Кренвиршите се оказва че не се правят от месо, а от нишесте, смлени кости, хрущяли оцветители, желатин и боя.
И ДА ВИ Е СЛАДКО.

Само да допълня, че на братовчедката ми съпругът и работи близо три месеца в колбасарски цех и след това напусна отвратен, и стана тревопасен, като ми разказва какви боклуци слагат и напълно му разбрах решението.
... и после се смейте на селяните :roll: :blush: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 12:08 am 
Аватар

Аз в момента съм на хляб, месо, кисело мляко и вода, и ще съм така цяла година - нито плодове, нито зеленчуци, сокове, пържено, сладко, ядки, мазно, кафе, шоколад -всичко ми е забранено.

И знаете ли причината - КОКА КОЛА!!! Пиех по 4 литра всеки ден и се оказа, че тва с разяждането на стомаха е вярно. Са имам проблем с храносмилането.

Поне ако не се оправя ще ми резнат червата и ще ми сложат пластмасови и ще е се едно кво ям :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 12:04 pm 
Аватар

Katana Samurai написа:
Честно казано на мене не ми пука от кво се прави стига да ме засища и да ми е вкусно...Ако всички така почнат да мислят кво ше стане...Кат толкова мноо ви пречи напраете си градина и си яжте тревите...

Еми точно...

"смлени кости"...
Ми в костите има калций... Полезни са...
Кво се оплаквате :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 12:15 pm 
Аватар
Pugnus Dei

snookie написа:
Всяка вкусна храна е полезна

Тук знаеш че не мога да се съглася с теб. : ) Трудно можеш да ме убедиш че Пържените картофи са полезни, предполагам че ги намираш за вкусни, особено тези, които похапваш навън. Говоря за МакДоналдс и KFC. Пък и не само там. Има и в някои по-"елитни" заведения издънки от тази гледна точка.

Шоколадът също е вкусна храна, но и тя е далеч от полезна. : ) Особено както повечето от нас консумират по 1-2 на ден. Най-правилният прием на шоколад и ти говорим ако е черен е през 2-3 дена, или ако си на диета 1 път седмично. И не да изядеш по 15 шоколада, ами да кажем един : )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 12:24 pm 
Аватар

Дес, картофки от КФС и МакДоналдс не ям. Само тия дето аз си ги готвя. А всяка храна, която е вкусна е вредна, само ако се прекалява с нея. Но пък така и "полезната" става вредна. Аз не прекалявам, даже ям много малко.
И общо взето всичко си зависи от организма ебати. Аз примерно много често редувам зеленчуци и месо, сладко и солено, обаче просто внимавам всичко да ми е вкусно, защото все пак колкото и да е полезна една храна, ако е гнусна аз или ще я повърна или ще я преглътна наведнъж (което пак не е полезно)...
Примерно...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 8:29 pm 
Аватар

Des написа:
Шоколадът също е вкусна храна, но и тя е далеч от полезна. : ) Особено както повечето от нас консумират по 1-2 на ден. Най-правилният прием на шоколад и ти говорим ако е черен е през 2-3 дена, или ако си на диета 1 път седмично. И не да изядеш по 15 шоколада, ами да кажем един : )

Гледай ме само :D за една седмица към 20 сникърса, много чипс, 36 спрайта 330мл и към 10 литра кола, ааа да и няколко шоколада. Това го правех няколко месеца. Разбира се и по няколко килограма банани и портокали и почти никаква вода :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 9:31 pm 
Аватар

thewizards написа:
Des написа:

Гледай ме само :D за една седмица към 20 сникърса, много чипс, 36 спрайта 330мл и към 10 литра кола, ааа да и няколко шоколада. Това го правех няколко месеца. Разбира се и по няколко килограма банани и портокали и почти никаква вода :lol:

и си оставаш максимум 70 кила... нали... :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 11, 2008 9:53 pm 
Аватар

snookie написа:
thewizards написа:
Des написа:

и си оставаш максимум 70 кила... нали... :lol: :lol:

Да вече 7-8 години съм си между 68 и 73 килограма. А 73 направих като ядях по един хляб на ядене и изпивах по литър и половина безалкохолно.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 12, 2008 2:08 am 
Аватар

като ви чета коментарите ще се видим скоро в Първа градска и ракова болница :lol: само дето аз ще съм окей вече, а на вас тепърва ще ви завират маркучи да изкарват мак доналдса, кока колата и чипса и едновременно с тва да ви въртят на скенера :lol:

Не знам на по колко 14 години сте ала аз имам доста познати на мойте години, които вече са тръгнали по пътя ми. Не отдавна видяха какво ми правиха в една болница и от няколко месеца вече са на натурални сокове и свежа храна. 8)

Съветвам ви да се замислите отсега :) Щото стомасите ви не са вечни, имайте го предвид

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]