|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 9:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Сеп 01, 2008 8:54 am |
 |
Alera |
|
 |
Регистриран на: Пет Авг 24, 2007 9:16 pm Мнения: 37 Местоположение: Хамбала
|
Присъединявам се съм тези,казващи- Цитат: Като за първи път е доста добре.
Аз също ползвам таблет и на мен в началото наистина ми беше много трудно.Но след това започнах да използвам таблета не само за рисунките,но изобщо!Горката ми мишка-наистина хвана прах...добре,че има кой да я почиства отвреме-навреме.Това ми помогна да свикна по-бързо с таблета и вече мога да го карам да прави това,което желая,а не да си прави разни линиики и такива ,където на него му хрумне.
Може да пробваш,но внимавай,ако не искаш да се пристрастиш...защото аз го направих и вече малко копчетата на писалката им се изтърка боята...но какво да се прави...вече си свикнах така и...
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Сеп 01, 2008 9:59 am |
 |
Beren |
|
 |
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
ей за всички "нови" ще кажа нещо за Усаги-сама
тя си е творец още от преди да се осъзнаете като личности
мнооо голям амв меикър, този таблет е само прикритие
само дето тоя гилд уорс :/
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Сеп 01, 2008 11:15 am |
 |
bogy_shashav |
|
 |
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 6:45 pm Мнения: 1074 Местоположение: Окопите около бананова република Уъркшопия
|
Зависи си и от самия таблет - какъв модел, колко голям, идва ли със собствени четки за фотошоп или корела или каквото там имаш?
Моят е genuis евтин модел, но пък с големи размери и чудесна основа - даже пробвах да играя 3д екшън с него, но чувствителността беше неизмеримо по-голяма от тази на мишката и в общи линии нищо не се получи
_________________ “Бъди възторжен идеалист, смел до безумство, влюбен в България до фанатизъм, честен до самопожертване…”
http://drunkethics.blogspot.com/
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Сеп 02, 2008 4:48 pm |
 |
Usagi |
|
 |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
Gatler написа: ей за всички "нови" ще кажа нещо за Усаги-сама тя си е творец още от преди да се осъзнаете като личности мнооо голям амв меикър, този таблет е само прикритие ).gif) само дето тоя гилд уорс :/
гилд уорса избледня отдавна ма работата....Q_Q
преди месец правих едно амв ма пак остана незавършено
иначе яко съксам с рисуването като гледам други хора какво правят на таблет се чудя четат ли някви туториали търсят ли някви уроци нещо за оцветяване похвати стилове ала бала
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Ное 07, 2008 9:22 pm |
 |
Usagi |
|
 |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 5:56 pm Мнения: 2677 Местоположение: Underworld
|
още не мога да свикна с таблета ма и как като няма много време за тренинг
ще е по-лесно да си сканирам lineart-a но за съжаление установих че скенера ми се е скапал xD
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Ное 09, 2008 2:37 pm |
 |
Usagi |
|
 |
|
аз съм почнала преди 10 години
закъснял си с коментара
с тва пробвах светлосенки но lineart-a e ужасен
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|