|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 9:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 14 мнения ] |
|
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: MyShh... : ShiftSteps  Публикувано на: Пет Ное 07, 2008 9:35 pm |
 |
Line |
|
 |
|
Поиграх си с MAGIX Music Maker и ето какво се получи download
много е гот да си играеш с различните звуци и ефекти
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Ное 08, 2008 10:56 pm |
 |
Line |
|
 |
|
mHELL 320kbs
Eien Ryuu, какво имаш предвид под звуци и музика?
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Ное 09, 2008 9:07 pm |
 |
Eien Ryuu |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
|
Извинявай Line, че не можаш да пиша по-рано. Леко съм зает тия дни и така.....
Та това което имах предвид е, че сигурно си използвал един бийт или нещо друго за background (не знам как си го правил). И вече както беше казал си си играл с различните звуци и ефекти. Но в завършения вид тези звуци за мене като че ли по-се отличават (тоест са по-силни). Което нарушава ритъма... И затова така го бях написал мнението си. Още по-просто казано: насложил си звуците и леко не пасват с backgorund-а.
Онтопик: Е,това второто парче рулира. На него наистина си поработил. Браво, браво  .
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Ное 10, 2008 12:30 am |
 |
Pres |
|
 |
|
Второто е по-добре, да, но това не променя факта, че ритъма на практика липсва. Брой си тактове, прочети и в интернет как да ги изградиш и редуваш, въобще не се връзва мелодията на места, ето нещо примерно, да кажем, колко често да повтаряш ефекти или цели "фрази":
Pr3s - Saturn Rise
също е нещо като trance/techno/d&b, само това може да се направи с такива умения (използвайки компютър), истинските артисти като IOSYS обаче стигат по-далеч (:
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Страница 1 от 1 [ 14 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|