|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 3:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 07, 2008 12:10 pm |
|
Omega Red |
|
|
|
ооо даа , съвсем забравих за Сасгея Нищо чудно и той да се пръкне от някъде (все пак да не забравяме колко му е ниско самочуствието, след смешния провал )
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 07, 2008 3:04 pm |
ThaiArt |
|
|
|
haku_chan написа: spiralkinda написа: не е зле да отидеш на личен лекар да ти даде направление за очен, прави разлика между бащата и какашито. Непременно ще отида. Сигурно ми се е привидяло, че в последните страници на чаптъра Какаши ползва мангекю, като знае, че това ще го убие и че в последната страница умира. Сигурно съм се заблудила, пак ще погледна.
Бе казвам ви ... ще дойде или Сакура или някоя от онези healing охлюви ще спаси Какаши .... Не може да умре един от най - главните герои
За доказателство ще кажа , че Кишимото беше споменал , че историята скоро ще започне да засяга в голяма част Какаши. Няма как да го засяга ако той умре нали ?
НИКАКЪВ ШАНС да умре
КОЕТО Е НАЙ - ВАЖНОТО - НЕ Е СВАЛИЛ ДОРИ МАСКАТА ОЩЕ
Следващата седмица ще има ли чаптър ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 07, 2008 6:09 pm |
|
SpawnOfGoku |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 11:45 pm Мнения: 40 Местоположение: The Andromeda Ascendant
|
CommaMan написа: Ами само да ви напомня че Пейн спомена че е бил в един екип с Какаши...
Това го каза бащата на чожи в мислите си не пеин.
(Chapter 423 panel 3 на първа страница го прегледай по внимателно )
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 07, 2008 6:43 pm |
Hajutze |
|
|
|
Demig0d написа: Не може да умре един от най - главните герои 3тия , Джирая , Асума (ае не чак толкова главен и се пак ...) ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 07, 2008 7:09 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Не знам, щом започнаха с "последното му желание преди да умре", "май съм дотук" и всичките тия подмятания, мисля, че Какаши е пътник, просто пак му разтягат историята преди да умре (както беше и с Асума). Надявам се наистина нещо да го спаси де, ама охлювите не вярвам да се справят, а Сакура може да се появи чак накрая....Наруто мисля, че вече го отписахме от тая битка. На Данзо обаче изведнъж много му порасна работата...и май точно той ще е този, дето ще затрие Хокагето, докато тя се разсейва с Пейн Чудно ми е как ще погине тоя дъртак Тамън стана интересно и сега 2 седмици чакане....Киши е кучка
|
|
|
|
Заглавие: Re: dfs Публикувано на: Съб Ное 08, 2008 2:39 am |
|
houseboss |
|
|
|
houseboss написа: Аз мисля че трябва да се сбогуваме с Какаши.Няма как Какаши да бие Пеин сигурно или ще умре или някои ще го спаси което е малко вероятно.Не ми се разделя с един от лубимите ми герои в тази манга но имам някакво предчуствие че му идва времето и на него. ДАНО НЕ СЪМ ПРАВ
Май съм прав.
Макар и още да си мисля че няма да умре и дано и този път да мисля правилно.
_________________ " KiRiN "
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|