Регистриран на: Нед Окт 12, 2008 11:21 pm Мнения: 92 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...
Епизода с камбаната е 1вия (и да се надявам последния) който не ми е харесал досега. Иначе анимето си е трепач, жалко че не е толкова популярно колкото заслужава да бъде...
Последния епизод( 8 ) ме накара да гледам монитора със зяпнала уста. Толкова добре направен беше, че ми идваше и аз да пусна някоя сълза. Искам и другите епизоди да са поне толкова добри.
Заглавие:
Публикувано на: Пон Ное 24, 2008 11:41 pm
Darkprince
Историята в последния еп не ми хареса. Малко се прекалява с тез субективни понятия като "Надежда", "Свобода", .... Иначе е доста зарибяващо, но се нядявам в близките епизоди да дадът някой и друг епизод действие директно и само по главната сюжетна линия. Няма да е лошо да се разкрие някоя и друга шокираща истина
_________________ <3
Заглавие:
Публикувано на: Чет Ное 27, 2008 3:41 am
soregashi
Регистриран на: Вто Мар 04, 2008 10:29 am Мнения: 666 Местоположение: Stuck (Between)
Малко действието куцаше, доста набързо беше направено. Както винаги все попада някъде и вижда някой в беда, ок свикнах с това. Но изведнъж вече всички знаят кои са и че са заедно, и че чак за къде са се запътили и изведнъж вече са там и тоя момент идват абсолютно всички. И накрая изведнъж всичко свърши...
Туй лапи вече като го вида и знам какво ще кажи - изтърка се да повтаря една и съща дума :>
Но от друга страна епизода от към арт и музика си беше страхотен. Песничките доста ме радват.
Наистина невероятно аниме,изгледах ги на екс до последния и се пристрастих. Историята е красива,типажите ме върнаха години назад Толкова харесвам този стил. Малко ми напомни на Towards the Terra ,но може би само защото е римейк пак Както и да е анимето е мн. красиво
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 41 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения