Дата и час: Пет Фев 07, 2025 9:27 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 3 [ 32 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: » Eyeshield 21 «
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 7:52 pm 
Аватар

CaBa написа:
Изображение
Брой томове : 29+ тома
Статус : Ongoing
Година : 2002
Жарн : Comedy / Drama / Shounen / Sports
Сериализирана в : Weekly Shonen Jump
Мангака : INAGAKI Riichiro

Кобаякава Сена е първа година в гимназията. И през цялото време докато е бил в средното училище е бил каран да изпълнява поръчки за другите ученици. Като резултат, той става невероятно бърз, както и при правенето на остри завои докато бяга, дали за да избяга на побойниците или да им изпълни задачите. Няколко дни по-късно, побойниците който са влезли във същото училище, решават да набият Сена. Докато бяга, той хваща окото на Хирума, човек от когото се страхува цялото училище. Хирума също е и капитан на Американския футболен отбор (който е известен като Devil Bats).

Хирума се впечатлява от способностите на Сена и го присъединява към отбора (използвайки въже и автомати). Сена едвам иска да е мениджър за отбора, но Хирума настоява той да стани спринтьор. Въпреки отказите на Сена, Хирума го кара да пробяга 40 ярдов спринт, който той взима за 4.2 секунди. И така Сена се присъединява към отбора, макар и не по своя воля. Но отбора има само 3 играча. Ще успеят ли да съберат необходимия брой играчи, за да станат достатъчно добър отбор който да се състезава за Christmas Bowl (еквивалент на японската гимназиална супер купа)

Link @AnimeS

Така крайно време беше фантастичната четворка на Shonen Jump (разбирай Naruto,Bleach,One Piece & Eyeshield 21) да бъде попълнена..Аз сега прочетох първите два волума и останах доста очарован..Таа неща по напредналите с материала си дискутират на воля докато аз настигна материала.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 8:09 pm 
Аватар
Цар Алко

Бляк кво стана? Викам си кво стана, най-сетне свърши и тази манга и изведнъж next issue... явно сега и по света ще ходят и ще бъдат съотборници двамата с другия 21... :shock: ? Чудя се за какво още я мъчат тази манга, като PoT накрая ще е с изсмукан край явно.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 12:37 am 
Аватар
Модератор

Таман преди малко я наваксах мангата :>
Надавам се от тука нататък (до края на годината) да има някой обяснения и да свърши вече. Какво толкова искат да измучат от нея незнам. Просто без Хирума, ентусиазма ми ще спадне с 70%. Дано да вкарват сега обяснения, понеже през тоя последният мач имаше точно обяснения, които изглеждаха все едно мангата е към края си. Дано видим и другият път бащата на Хирума, че какво толкова го криеха.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 3:41 pm 
Аватар

Какво още имат да и правят по хубавата манга - добре свърши , нашите биха , играха добре и нямаше изцепки ~ Сега да дадат още една~две глави и да свършва :roll: Но щом са го решили - ще го четем , какво да се прави ~ Да се надяваме да не е нещо прекалено скучно и да не разстягат локуми само за да задържат аудиторията . Може да се направи нещо от типа Сена/Сузуна или Хирума/Мамо-нееечан :hmm:

Ех...наистина се чудя що за родители има Хирума-сан :blush: Трябва да са егати монстърите (помня че по едно време Сена и Монта се опитваха да си ги представят xD )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 07, 2008 3:22 pm 
Аватар
Модератор

Ок, потвърди се от автора, че мангата няма да свърши скоро. И че няма да продължи повече от 1-2 години още.
Също понеже мангата изглеждаше, че върви към края си имаше и коментар, че искал да бъзикне едиторите с коментар в последният излязъл чаптър , че това още не е краят и ще продължи още малко мангата. От което се разбира, че не Jump иска да разводни мангата, а автора има още някакви идеи.

btw PoT ще има продължение в Jump SQ, ей туй, вече искат да изсмучат и кокалите му.

edit: Сега прочетох и новият чаптър.
Ми, честно казано съм доволен, че няма да продължи с 2рата година на Сена и другите. Или как Сена влиза в NFL и прекарва там първият си сезон. Че там нямаше да е Хирума. Но и този дрийм тийм, май пак ще е без него. Иначе за да се опрат равностойно американците, представям си и те какви изруди ще имат, за да се противопоставят на някой от сегашните изруди (поне ще видя още от Агон и Гао :>).
Иначе е добре, че вече се знае, че това ще е последната игра и, че са 50 до 100 чаптъра до края.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 08, 2008 4:47 pm 
Аватар

Hell yeah! Любимите ми "бичини" - Gaoh, Kurita, Banba -> в един отбор. :twisted: А ако се счепкат с Хамерканците - от тревата и стръкче няма да остане, направо ще "изринат" целия стадион. :lol: Дори и да го няма Hiruma в dreamteam-а, той ще им вкарва психо-атаки от трибуната. (KE-KE-KE-KE Изображение)

Профил  

Заглавие: Re: » Eyeshield 21 «
МнениеПубликувано на: Съб Мар 28, 2009 9:35 am 
Аватар
Модератор

Тея американци от луди по-луди ги изкарва, и изглежда супер не реално нашите да направят нещо, но ще направят :lol:
Иначе лицето което видя Агон беше :lol: Иначе едвали ще го блицне Клифорд, щом Дон е там, а той е най-силния едвали още следващия чаптър ще го преодолеят. Но все пак се надявам Агон да измисли нещо :>

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 30, 2009 12:29 pm 
Аватар

Единственото, което ме притеснява за момента е че нещата могат да станат леееко нереални... В смисъл има някаква определена граница на човешките възможности, която не може да бъде премината. Ако Сена започне да тича с 4.00 ще е просто... то добре да победят, ама чак такива изгъзици... В действителност не знам колко и чий е рекордът на такава дължина, но наистина ще стане прекалено.
Чакам с нетърпение двубоят Хирума вс Клифорд. Ще да е нещо епично. Пък и двамата имат еднакви тактики... ще настане Ад на Земята :stars:
Само не разбирам на какъв принцип се сменят. Един път са едни, друг - други. Сена тича с топката, после е на скамейката... Монта е вътре, после вън от игра... Въобще точно смените ми се губят и това някак ме дразни, защото не знам кои играе и какво може да направи срещу американците в дадения момент.
Друго, което не харесвам е редовния номер на наште - първото полувреме и 3/4 от второто ги размятат по игрището, а изведнъж за 15тина минути изравняват и даже повеждат. :lol: Не знам как става, сигурно е някакъв лош навик. :lol:
Обаче когато Агон, Гао и Хирума извикаха "Crush them", толкова се израдвах... Всичките ми любимци в едни отбор, няма такъв фенсървис... :thumb:
:thumb: То ясно, че ще става с отборна игра, ама тия американци са някакви извънземни - въобще свръх човеци на пръв поглед...

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 04, 2009 2:54 pm 
Аватар
Модератор

Междудругото и на мен тея 3мата са ми любимите персонажи от мангата: Хирума, Агон и Гао :>
Очаквано нищо не направиха. Обаче все някой се възгордява като получи точка за MVP :lol: Иначе не знаех, че Агон и Хирума са дружели заедно (или поне нямам спомен да са го споменавали). Да видим другия път какво точно е замислил Хирума :>

clc иначе за смените няма какво да се притесняваш, дали дефанзивния или офанзивния отбор е на терена е без значение, понеже в момента всичките биват мачкани :lol: Иначе ти се губят смените, защото до сега си свикнала да са едни и същи и в офанзива и дефанзива, защото им са малко играчите и бяха принудени да играят и в атака и защита.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 04, 2009 4:27 pm 
Аватар

Аз не се притеснявам, просто чакането ме убива...
Примерно тази глава очаквах Сена да е зад Шин и да помогне... Де да знам, а те седят и си коментират... Пантер си тича с топката... :doh:
Добре, че Курита влезе да видим какво ще стори срещу Дон, а дуото Хирума и Агон ( може и брат му и Сена ) би трябвало леко да намалят разликата в силата... Но с още двама от Петнаграма, непоказали сили, нашите са го закъсали, но поне си имат Мусаши ( който кърти мивки и разбива теракота - американците гледаха като треснати ) и достатъчно резерви... :ok: :peace: Ще го измислят някак, само да не загубят, пък все ми е тая кой ще влезе в NFL-то ~
В професионалната какви имби трябва да има - алеле, не мога да си представя~

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 06, 2009 12:27 am 
Аватар

Нямам търпение Гао да направи Делта-та ще го видим Дон как си повръща червата :twisted:
А Отавара беше направил баси фейса =))

МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 1:03 pm 
Аватар

Комбо Хирума и Агон и нашите започнаха да намаляват разликата. Ще видим обрат, не че не се очаква де. Но мача няма да свърши преди Сена да премине през Пантерата

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 2:38 pm 

Tова й е жалкото на тази манга... прекалено предвидима е

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 20, 2009 10:18 pm 
Аватар

Аз лично тройния блитц Сена+Агон+Шин не го очаквах. За момент ми стана жал за Клифорт, той ще оживее, но след тази тактика, определно ще внимава повече с плановете на Хирума. Много ми хареса последната глава! :wow:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 25, 2009 12:52 am 
Аватар

Ето това чаках :twisted:
Нямам търпение да видя лицата на пентаграма като видят Дон 3 метра във въздуха =)) =)) =))

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 3 [ 32 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]