|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 9:27 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: » Eyeshield 21 « Публикувано на: Нед Дек 23, 2007 7:52 pm |
|
Yamato |
|
|
|
CaBa написа: Брой томове : 29+ тома Статус : Ongoing Година : 2002 Жарн : Comedy / Drama / Shounen / Sports Сериализирана в : Weekly Shonen Jump Мангака : INAGAKI Riichiro Кобаякава Сена е първа година в гимназията. И през цялото време докато е бил в средното училище е бил каран да изпълнява поръчки за другите ученици. Като резултат, той става невероятно бърз, както и при правенето на остри завои докато бяга, дали за да избяга на побойниците или да им изпълни задачите. Няколко дни по-късно, побойниците който са влезли във същото училище, решават да набият Сена. Докато бяга, той хваща окото на Хирума, човек от когото се страхува цялото училище. Хирума също е и капитан на Американския футболен отбор (който е известен като Devil Bats). Хирума се впечатлява от способностите на Сена и го присъединява към отбора (използвайки въже и автомати). Сена едвам иска да е мениджър за отбора, но Хирума настоява той да стани спринтьор. Въпреки отказите на Сена, Хирума го кара да пробяга 40 ярдов спринт, който той взима за 4.2 секунди. И така Сена се присъединява към отбора, макар и не по своя воля. Но отбора има само 3 играча. Ще успеят ли да съберат необходимия брой играчи, за да станат достатъчно добър отбор който да се състезава за Christmas Bowl (еквивалент на японската гимназиална супер купа) Link @AnimeS Така крайно време беше фантастичната четворка на Shonen Jump (разбирай Naruto,Bleach,One Piece & Eyeshield 21) да бъде попълнена..Аз сега прочетох първите два волума и останах доста очарован..Таа неща по напредналите с материала си дискутират на воля докато аз настигна материала.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 31, 2008 8:09 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Бляк кво стана? Викам си кво стана, най-сетне свърши и тази манга и изведнъж next issue... явно сега и по света ще ходят и ще бъдат съотборници двамата с другия 21... ? Чудя се за какво още я мъчат тази манга, като PoT накрая ще е с изсмукан край явно.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 07, 2008 3:22 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Ок, потвърди се от автора, че мангата няма да свърши скоро. И че няма да продължи повече от 1-2 години още.
Също понеже мангата изглеждаше, че върви към края си имаше и коментар, че искал да бъзикне едиторите с коментар в последният излязъл чаптър , че това още не е краят и ще продължи още малко мангата. От което се разбира, че не Jump иска да разводни мангата, а автора има още някакви идеи.
btw PoT ще има продължение в Jump SQ, ей туй, вече искат да изсмучат и кокалите му.
edit: Сега прочетох и новият чаптър.
Ми, честно казано съм доволен, че няма да продължи с 2рата година на Сена и другите. Или как Сена влиза в NFL и прекарва там първият си сезон. Че там нямаше да е Хирума. Но и този дрийм тийм, май пак ще е без него. Иначе за да се опрат равностойно американците, представям си и те какви изруди ще имат, за да се противопоставят на някой от сегашните изруди (поне ще видя още от Агон и Гао :>).
Иначе е добре, че вече се знае, че това ще е последната игра и, че са 50 до 100 чаптъра до края.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 08, 2008 4:47 pm |
|
Darkprince |
|
|
|
Hell yeah! Любимите ми "бичини" - Gaoh, Kurita, Banba -> в един отбор. А ако се счепкат с Хамерканците - от тревата и стръкче няма да остане, направо ще "изринат" целия стадион. Дори и да го няма Hiruma в dreamteam-а, той ще им вкарва психо-атаки от трибуната. (KE-KE-KE-KE )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: » Eyeshield 21 « Публикувано на: Съб Мар 28, 2009 9:35 am |
|
CaBa |
Модератор |
|
Тея американци от луди по-луди ги изкарва, и изглежда супер не реално нашите да направят нещо, но ще направят Иначе лицето което видя Агон беше Иначе едвали ще го блицне Клифорд, щом Дон е там, а той е най-силния едвали още следващия чаптър ще го преодолеят. Но все пак се надявам Агон да измисли нещо :>
|
|
|
|
Заглавие: Re: » Eyeshield 21 « Публикувано на: Пон Мар 30, 2009 12:29 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Единственото, което ме притеснява за момента е че нещата могат да станат леееко нереални... В смисъл има някаква определена граница на човешките възможности, която не може да бъде премината. Ако Сена започне да тича с 4.00 ще е просто... то добре да победят, ама чак такива изгъзици... В действителност не знам колко и чий е рекордът на такава дължина, но наистина ще стане прекалено. Чакам с нетърпение двубоят Хирума вс Клифорд. Ще да е нещо епично. Пък и двамата имат еднакви тактики... ще настане Ад на Земята Само не разбирам на какъв принцип се сменят. Един път са едни, друг - други. Сена тича с топката, после е на скамейката... Монта е вътре, после вън от игра... Въобще точно смените ми се губят и това някак ме дразни, защото не знам кои играе и какво може да направи срещу американците в дадения момент. Друго, което не харесвам е редовния номер на наште - първото полувреме и 3/4 от второто ги размятат по игрището, а изведнъж за 15тина минути изравняват и даже повеждат. Не знам как става, сигурно е някакъв лош навик. Обаче когато Агон, Гао и Хирума извикаха "Crush them", толкова се израдвах... Всичките ми любимци в едни отбор, няма такъв фенсървис... То ясно, че ще става с отборна игра, ама тия американци са някакви извънземни - въобще свръх човеци на пръв поглед...
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: » Eyeshield 21 « Публикувано на: Съб Апр 04, 2009 2:54 pm |
|
CaBa |
Модератор |
|
Междудругото и на мен тея 3мата са ми любимите персонажи от мангата: Хирума, Агон и Гао :> Очаквано нищо не направиха. Обаче все някой се възгордява като получи точка за MVP Иначе не знаех, че Агон и Хирума са дружели заедно (или поне нямам спомен да са го споменавали). Да видим другия път какво точно е замислил Хирума :> clc иначе за смените няма какво да се притесняваш, дали дефанзивния или офанзивния отбор е на терена е без значение, понеже в момента всичките биват мачкани Иначе ти се губят смените, защото до сега си свикнала да са едни и същи и в офанзива и дефанзива, защото им са малко играчите и бяха принудени да играят и в атака и защита.
|
|
|
|
Заглавие: Re: » Eyeshield 21 « Публикувано на: Съб Апр 04, 2009 4:27 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Аз не се притеснявам, просто чакането ме убива... Примерно тази глава очаквах Сена да е зад Шин и да помогне... Де да знам, а те седят и си коментират... Пантер си тича с топката... Добре, че Курита влезе да видим какво ще стори срещу Дон, а дуото Хирума и Агон ( може и брат му и Сена ) би трябвало леко да намалят разликата в силата... Но с още двама от Петнаграма, непоказали сили, нашите са го закъсали, но поне си имат Мусаши ( който кърти мивки и разбива теракота - американците гледаха като треснати ) и достатъчно резерви... Ще го измислят някак, само да не загубят, пък все ми е тая кой ще влезе в NFL-то ~ В професионалната какви имби трябва да има - алеле, не мога да си представя~
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: » Eyeshield 21 « Публикувано на: Съб Апр 11, 2009 2:38 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Tова й е жалкото на тази манга... прекалено предвидима е
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|