Дата и час: Чет Яну 30, 2025 10:26 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 4 [ 46 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: На почивка от форумстването~
МнениеПубликувано на: Вто Ное 04, 2008 10:51 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Мисля съвсем скоро, може би от утре даже, да си прасна една форумна почивка, та реших да ви питам вас...

Някои тук си се знаем доста добре, често влизаме, често пишем, но това отнема време. Е, то за това е свободното време, но замисляли ли сте се колко ще ви олекне, ако не посещавате форумите, които посещавате? Правил съм го и преди и за около 3-5 дни абсолютно не-влизане по форуми, човек се чуства като прероден.
И като влезе и му светят 43 стр. от Лафче и се хваща за главата, но това е друго вече :hmm:

Форумът е общество, това не е тема gtfo, напротив, аз си ви искам тук! Юзърите са най-важното нещо в един форум... без нас - кел файда.. въпросът е, че форумът е вирутално общество, което може да паузирате и това не трябва да го забравяте! Реалният живот е изпълнен с досадни нещица, за които да се ядосвате. Понякога форума може да е изпълнен с още толкова -хора, теми, идеи, неразбирателства... за разлика от реалният живот обаче, форумът може да се паузира! Може да се игнорира, да се остави на самотек. Може да излезете, да починете, по възможност, и да се върнете на свежа глава. Така, реално погледнато форумът е по-удобното общество, за решаване на проблеми....
:lock: :user:
Правили ли сте си почивки от форума(триете от буукмаркса и хисторито), или от други форуми и как ви е подействало? Смятате ли, че е полезно? Щяло ли ви се е да си паузирате реалният живот понякога?

Профил  

Заглавие: Re: На почивка от форумстването~
МнениеПубликувано на: Вто Ное 04, 2008 10:55 pm 
Аватар

Е, едно е да пишеш и да четеш във всяка тема което отнема часове, което попринцип правя ваканциите когато наистина нямам какво да правя. Друго си е да влезеш, да видиш 10-те теми дето те интересуват, и да си излезеш. Не виждам защо трябва да четеш и пишеш повече, от това което ти е приятно, и само да се натоварваш, без да си отпочиваш, което е смисалът на един такъв форум?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 04, 2008 10:59 pm 
Аватар

Ми аз не съм много запален по, който и да било форум и тук рядко пиша. Но съм се чудел, какво ли ще стане ако затрия всички или поне доста от по- важните постове. Веднъж си играех и бях откраднал паролата на е-майла на един админ и се зачудих сега ако му взема и паролата във форума и после да изтрия примерно всички постове на трансер (нз дали тука може ама имаше некъв форум в който имаше опция да изтриеш всички постове на някой юзър). Но си казах, че така ще се съсипе цяло общество от хора, които си влизат тука, познават се, кефат си се. И за това реших да не пипам нищо :D .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 04, 2008 10:59 pm 
Аватар

До сега не съм си правил обмислена почивка от форума и едва ли ще ми се отдаде такава възможност скоро, пък и държа на комуникацията с някои приятели, с които на друго място няма как да се зсека просто за "здравей - здрасти", но на няколко пъти просто така ми се случи, че нямах достъп до форум, дори и skype, и ... чувството беше невероятно!

Стига да събера воля, ще си пусна кратка отпуска (благодаря за идеята иначе, надявам се да си изкараш както очаквам - върха)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 04, 2008 11:10 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Почивка направих цял месец....наистина ставаш нов човек, аз в началото даже се чудих какво да правя с толкова свободно време. Ама беше супер трудно, общо взето първите дни просто сядах на компа и включвах мозилата като зомбирана....по навик. Но да живее ината XD. И да - полезно е...всяка почивка от подобно всекидневие(поне за мен е всекидневие) е полезна О.о

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 04, 2008 11:14 pm 

Не виждам смисъл да си правя доброволна почивка от форум, в който ми е интересно да влизам ;) Това е един вид разтоварване от тежкото ежедневие.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 04, 2008 11:50 pm 
Аватар

Мхм, правила съм... доста лесно се отучвам от вредния навик - губене на време в четене на безмислени теми от форуми... В следствие, на което, ми се отваря повече време за нещата, които малко или много съм пренебрегвала. Дори мисля скоро да направя нещо такова, че и без това като влезна и всичко си е по старому и се вглъбявам в четене на олд теми... :lol: какви бисери има само...

Обаче, има едно обаче, за да го направя трябва да си зарежа целия комп, всичко свързано с нетa, което принципно не ми е проблем :) но без манга трудно издържам ><

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 04, 2008 11:56 pm 

По принцип не ми е bookmark-нат, а хисторито толкова рядко го гледам че по някое време ще забравя че го има :P Ииии да. Правил съм си почивки естествено, като най- голямата беше някъде околоооо 5 месеца :roll: THAT's how you rest :!: :arrow: :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 05, 2008 1:03 am 
Аватар

Махам се :arrow:

Фани ♥
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 05, 2008 1:12 am 
Аватар
Модератор

Хмм ще съм напред с около 7 минути на седмица?

Заглавие: Re: На почивка от форумстването~
МнениеПубликувано на: Сря Ное 05, 2008 1:14 am 
Аватар

Ми аз съм си правил поне 2 такива почивки и мога да кажа, че ми се отразиха много добре :P Някак релаксиращо :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 05, 2008 1:54 am 
Аватар
Souten no mukou

Една почивчица, ама отдавна. Скоро като гледам на къде вървят нещата, ще трябва втора. Найстина се абстрахираш и действа положително спокойно~

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 05, 2008 1:58 am 
Аватар

за едната година която си турих почивка от всичките клюки, игрички, разправий, бъдещи боеве разбрах колко не си струва да приемам тоя скин и тия пуквички за нещо по сериозно от добър спор или шега на чужд гръб :Р

халелуя братко просвелтен съм, аз съм светлината в мрака

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 05, 2008 3:54 am 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

недеййк фе мръстен макгедонец .. недей тяка... ! ! ! !

[The Roads of The Lords~]
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 05, 2008 6:40 am 

Няколко пъти и тотално сгъвах... И тъй като в момента се водя антисоциален, постоянно хленчещ свръх емоцианелен боклук, форума ми е единствената връзка с "реалния свят". Фактически без интернет, форум и т.н. = :ambulance:. Тоест оставам напълно сам и изолиран, а това е адски мъчително поне за мене, защото попринцип почвам прекалено много мисля и ми адскиии трудно да "изкюча"... В определения случай ме връхлитат отчайващи мисли... Д:

Послепис:
Преди да стана на това дередже смятах писането във форуми за огромна глупост и загуба на ценно време, което мога да прекарам с моите "приятели"... :Д Та форумите ги ползвах само като един вид консуматор... И все се чудех на индивидите, които пишеха в тях по-продължително време... Д:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 4 [ 46 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]