Мен лично I am legend ми хареса много повече от Hancock... Само края издишаше леко... Обаче е фен на Shrek което си е голям плюс
_________________ yo yo yo yo yo yo - i kill the rock rock rock rock yo then
then she killed my brain brain brain brain brain brain brain brain
nothing hurts anymore - nevermind... then she killed my brain
Leatherheads - изгледах първите 20 минути и го спрях изобщо не ми хвана окото....
The Love Guru - простотия ..не си заслужава времето...изгледах го целия и направо ми се пригади... и не на последно място Hancock- наистина Уил Смит започва да се излага...очаквах да е по-интересен...
Заглавие:
Публикувано на: Сря Авг 13, 2008 10:23 pm
Fireboy
Уоли май....след като заради него се притесних че лаптопа ми се развали. Изгледах го 200 пъти за да разбера че просто не съм сложил правилния език на субтитрите.
Заглавие:
Публикувано на: Сря Авг 13, 2008 11:58 pm
ExcHyper2
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
Little Miss Sunshine нз как издържах да не се гръмна по време на филма върховна простотия.
По-добре да се беше гръмнал/а
Не, сега сериозно. "Мис Слънчице" е страхотен филм, но е прекалено артистичен за да се хареса на всички - точно както "Американски Прелести", който пък на мен не ми допадна. Но "Little Miss Sunshine" e меко казано страхотен - всеки един от геройте е много добре описан и различен от другите, притежава много силен емоционален заряд, хумора е много свеж ... въобще много силен филм.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения