|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 10:25 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Сеп 27, 2008 9:20 am |
 |
the_real_maniac |
|
 |
Регистриран на: Нед Окт 22, 2006 12:58 pm Мнения: 942 Местоположение: Europe -> BG
|
Не, но ми се е искало.
Не , но ми се е налагало.
Не няма да пътувам на автостоп, защото шанса да попаднеш на някой светстен или свестна , а не ненормалник на който му е скучно на устата или дъртофелник е точно 1:10000000 даже повече в нашата ************************************ ******* **************** държава !
хъх и хух
_________________ At 5.6(or 8.07) there's just no limit, you're absolutely FREE !
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Сеп 27, 2008 10:33 am |
 |
kcekce |
|
 |
|
Z Warrior написа: Пътувам-пътувам...  Най бързото стопаджийство е с момиче! Благодарение на тях шансовете да ви качат се повдигат с 50-60%... И за жалост стопиране с друго момче намалява тези шансове с 20%(примерно) XD....
Хъхъ, веднъж двама приятели от мъжки пол ми убиха всичките 60 %  Висяхме към 3 часа на Сепарева баня и пак толкова на Самоков  Но то си е ясно, че тройката не е най-добрата комбинация на стоп...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Сеп 27, 2008 11:29 am |
 |
Z Warrior |
|
 |
|
Може би това е ранковата листа:
1. Момче+момиче
2. Сам(все пак за 1 човек място се намира най лесно)
3. Момче+момче
4. Момче+момиче+момче(всичко хубаво но 3 свободни места са си фактор, че и е верно че не ги знаеш какви са 3-мата)
Та момичето е ключа, но жалко е само че рядко се навива момиче за стоп...
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Сеп 27, 2008 2:59 pm |
 |
Line |
|
 |
|
omg, haku_chan, ти взе да се изявяваш като няква баси первъртно-майндната девойка.
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Сеп 27, 2008 3:18 pm |
 |
haku_chan |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 11:53 pm Мнения: 2023 Местоположение: ~Островът насред Лунното езеро.~
|
Line написа: omg, haku_chan, ти взе да се изявяваш като няква баси первъртно-майндната девойка.
Не разбирам защо да се изявавам, като такава. Какво лошо има да качиш на стоп човек, който има нужда да стигне от точка А до точка Б, а няма тая възможност. Пък и казах, че бих се качила на стоп само с приятел, който да ме защити, ако попаднем на някой откачен. Колкото до оръжието, напоследък България се превърна в пълна с престъпници, опасна страна, още-повече за само момиче и трябва да мога да се защитя и сама, ако няма никой с мен. Извинявам се за спама, ако имаш някакви други забележки или коментари към мен, напиши ми ги на ЛС ще се радвам да ти отговоря.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Сеп 27, 2008 3:47 pm |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Някой да е гледал Джей и Мълчаливия Боб?
Кой не живее по книгата, не ползва АвтоСтоп...
Първото правило в книгата - Will give head for a ride...

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Ное 04, 2008 11:21 pm |
denik |
|
 |
|
Веднъж ми се е случвало. Бяхме на един мото-събор в едно село край Русе (Щръклево) и си изпуснахме автобуса (който беше последен за деня) и добре, че се отзова един човечец след около 20-тина минути сочене с палците
Иначе ако не е крайно наложително, за нищо на света не бих пътувал на стоп. Бих го приел като крайна мярка.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Ное 05, 2008 2:35 am |
 |
Zookey |
|
 |
Регистриран на: Съб Фев 09, 2008 4:03 pm Мнения: 135 Местоположение: Sofia
|
Аз до морето стигам само с палеца  Всяко пътуване си има своята история. Все съм имала късмет и не съм чакала май повече от 10 минути да ни качат.
За малки разстояния не обаче, предпочитам да се излегна в рейса с музиката и докато се усетя, то е свършило
|
|
 |
|
Заглавие: Re:  Публикувано на: Нед Фев 22, 2009 6:04 pm |
 |
Jesus |
|
 |
Регистриран на: Пон Юни 23, 2008 8:31 am Мнения: 778 Местоположение: navsqkude
|
kcekce написа: Враца е куцо място (сори, че изравям от гроба забравена тема), там стопът върви зорлем, дори ако си където трябва (на главния път за ИЗЛИЗАНЕ от да му се не види и града:) в нужното време. Но важи правилото за всеки стоп - излез от града и се пласирай на магистралата. Вътре всички ще ти сочат към х*я си (демек, че са за тук) и нищо няма да се случи. Съвесем вярно! само старозагорско -чирпан е таква дупка! на враца можеш да си умреш от чакане! .. виж на видин може и да те качи някой заблуден турски тираджия....
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=01USG9xp ... re=related
Джийсъс срещу Хитлер. Бия го до скъсване!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АвтоСтоп : )  Публикувано на: Вто Фев 24, 2009 9:44 pm |
 |
Karibdus |
|
 |
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
Интересно е стига да имаш до себе си още някой фр х) иначе може да ти се случи нещо ако попаднеш на психопат
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|