Дата и час: Съб Фев 08, 2025 4:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 12 от 28 [ 415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 28  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2008 1:21 pm 
Аватар

Да и аз това си помислих но чакам да видя по нататък какво ще стане :lol: може просто да си мязат... :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2008 2:52 pm 
Аватар

Дам и аз тази теория я предложих още в наячалото на мангата, но нещо я отхвърлихме... Трябва да скивна защо... Като цяло ще е готино да е вярна, но шансовете са по-малко от 9% =D

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 26, 2008 5:44 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Е само 5 ли са бе... Начи наще няма да успеят да спасят децата до края на 2009та =/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 10:15 pm 
Аватар

Забравяте че тва тука е шонен-шансовете,статистиките и нормалната логика са неща който лесно бъдат заличавани от нечие желание да спаси гаджето си примерно.Пък и както е тръгнала има чувството че ще станат някакви вътрешни безредици в организацията (И лолито ще е замесено!1).Като цяло сега ни предстоят 3-4 чаптъра School Life ии тренировка ии после нова арка у Wasteland-у

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 12:07 am 
Аватар

Love is in the air/water :lol: Разтоварващ чаптър, противно на очакванията ми, ми допадна много...

ПП. тоя главатаря на уайзърите е голям бака =)) и Kabuto :lol: според мен, той все още не се е сетил, че може да използва уменията си, за да "печели" пари... и играе на дребно с числата ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 12:59 am 
Аватар

mona_fei4kata написа:
Love is in the air/water :lol: Разтоварващ чаптър, противно на очакванията ми, ми допадна много...

ПП. тоя главатаря на уайзърите е голям бака =)) и Kabuto :lol: според мен, той все още не се е сетил, че може да използва уменията си, за да "печели" пари... и играе на дребно с числата ...

Бай Кабуто е на Кмета адвокат, Бай Кабуто е местен тарикат
Бай Кабуто кара Лада седмица, Бай Кабуто всеки ден яде пица!

Тва с любовта може да се развие по един изключително интересен начин и е добра насока в мангата като цяло.Чудно ми е дали ще стават някви предателства или нещо от сорта..може да се получи интересно :d .Са ми е интересно дали Агеха ще се реши да каже на бабката и на малчуганите кво ги чака.Ии дали оня пернатият ще тръгне след него или ще му прости или нещо от сорта..Бее има доста място развитие мангата, така че чакам с интерес новата глава.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 1:03 am 
Аватар
Цар Алко

Тъкмо си викам двете гъълъбчета ще го карат на откровения и онзи белязан идиот се намести. Тия копелета от WISE са на път да научат откъде се пръкват нашите. Иначе се оказа, че Асага не е онзи номер едно ъъъ аранкар? :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 9:04 am 
Аватар

Чесно казано се чудя как ще се опазят живи следващият път като се телепортират... Не би трябвало да се нагрухват с powaa. Намирисва ми на нов герой 8)

Инак не мисля, че ще има някакви по-интересни завръзки м/у Ageha и Amamiya... Може чат пат да пускат нещо за разведряване на обатановката, но едва ли ще се задълбочи *tear.

А Asaga кога пък е бил аранкар 1... Ageha фтв : ) и Oboro ... След едно 10-на (като се замисля вероятно повече) чаптъра трябва да имат един , мега пауър ъп - еспада левъл ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 10:02 am 
Аватар

Лол мухахаха тва в басейна разби.... :lol: Явно сега ще има малко екшън във настоящето...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 09, 2008 12:53 pm 
Аватар

:shock: :shock: :shock: wha? wha? как може да ни залъгват с някакви си 19 странички... И пак, гооолямо раздвижване... Вече мъгливо се открояват насоките, в които ще продължи мангата :D Ае за 46 чаптъра мангата е направо перфе, честно казано нзм как може да е толкова лоу ранкната.

m so happy, so exited :nod: Как ще дочакам следващия... а и с превода супер много се бавят >.>

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 09, 2008 3:09 pm 
Аватар

Абе, тоа нашия са оказА много отворен - псува Nemesis Q и се появи у нек'во интересно место. Дали па нема да се окаже, че е търсил тъкмо некое диване като Агеха да му даде некви мега повери?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 10, 2008 9:54 pm 
Аватар
Модератор

Последните слухове:
Bari Haken и Psyren ще бъдат клъцнати, а HxH във ваканция отново (като чели не знаехме, че ще е 10 чаптъра и почивка)
И започване на 4 нови манги.
Още са слухове, такаче не е 100% сигурно, но с рейтинга който имат в Jump, изглежда доста реално.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 10, 2008 10:25 pm 
Аватар

ЕЕЕ стига бе....Псайрен точно пък има много да покаже не е най добрата манга но е на средно ниво ... Тия от Джъмп ше ги прибия .....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 10, 2008 11:23 pm 
Аватар

@ CaBa:
Мислех си, дори написах едно П.П. да не ми разваляш удоволствието, ама после го делнах... Май трябваше да го оставя ;[ Сега няма да спя спокойно, като знам, че не е сигурно дали ще видя края =О

@ SHADOWSONG :
И защо според теб мангата е на средно ниво, кое точно не ти допада, за да е една от най-добрите ? *fangirl mode - on* :twisted:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 12, 2008 7:28 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Майната им на рейтингите, предполагам ще си намери мястото в някое друго списанийце.... но интересно все пак как може толкова нисък рейтинг да има, такъв pure shounen ...

Та сега по по-важното ...
М ноо ясно, че ше го напсува бе >< И аз да бях и аз щях да го напсувам.. появява ми се ПРЕДИ да съм казал каквото и да е. Той убива АКО КАЖЕШ, не ако МИСЛИШ да кажеш, до колкото помня <_< И почва да му мачка сърцето... ае сиктир бе пич, на къв се прайш ><

Асага... или Агеха.. или Амамия оф добре как може сички да започват с А подемоните, ама грам не им знам имената вече ... само Оборо го знам кой е и ония Кай...нещоси.. мн зъл подбор на имена <__>
Та, главния герой - е идиот!!!! Добре бе, имаш 1000 шанса до 2009та година да помогнеш на баба и Ко., до преди 1 седмица не знаеше, че PSY е нещо повече от детско, сега ТРИМА psyхари злоупотребяват със силите си и ти ше изпуснеш да видиш кои са O_o
МН ЗЛЕ o_O При все, че гледа видето за ТРИМАТА нападатели и видя ТРЕТИЯ командир в бъдещето.... ...

МНННН ЗЛЕ ._O

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 12 от 28 [ 415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 28  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]