Дата и час: Чет Мар 06, 2025 5:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 3 [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 01, 2008 7:58 am 
Аватар

Рисунките са добри, но защо по дяволите ти трябваше да слагаш тези рамки!? :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 10:39 pm 
Аватар

Не че съм голяма разбирачка,нямам художествено образование,но все пак мога да различа хубавото от грозното.Рисунките ти са детински,но не си вложила и грам фантазия в тях.Чака те доста работа,първо научи основните техники.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 12:26 am 
Аватар

Момичето си каза, че не е имала избор освен да снима с рамки. Стига сте й го навирали в очите. Не знам на колко си години, но рисунките ти са доста добри най-много за десет годишна. Имаш няколко добри попадения, но повечето са прерисувани. Все пак така се започва. Колкото повече рисуваш толкова повече ще ти се развива въображението, така че давай. Може да идеш на няколко урока за да понаучиш пропорциите. Като цяло горе-долу харесаха ми.
пп. Тук никой не е специалист, а и повечето хора обичат да си хейтват не го вземай навътре. :) (Ей да му се не види пак написах коментар на рисунки, а си бях казала, че се съм прекалено мързелива да пиша. Изнизвам се и не стъпвам в тая тема повече...)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 1:03 am 
Аватар

между другото един съвет за всички съвсем начинаещи е преди да си излагате арта на показ да се запознаете първо с нещата, с нивата на арта, кое се счита за най-хубаво и кое за най-зле и тн. демек да не сте съвсем боси пък и да искате критика и оценка от горе на всичкото

тогава съм сигурен че ще размислите да си показвате арта още дълго време :lol: защото надявам се вече ще можете да се самооцените

иначе аз изобщо не трябваще да си правя труда да пиша при положение че имат такива рамки лолол хаха

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 2:16 am 
Аватар

Всеки почва отнякъде. Аз като бях 8ми клас и се зарибявах да драскам, съветите, които ми даваха бяха да започна с прерисуване. Не всеки има точна ръка, че да съумее сполучливо да пресъздаде видяното. Имам такива познати не за друго =D. Давай прерисувай, свикни с чертите, един ден може и сама да почнеш да създаваш. Ако ти се занимава естествено. На мен не ми се занимаваше тъй че спрях. Ти вече ще си решиш. Много ми хареса изказването на Гатлер много искрено.. А dream_dragon не разбирам откъде реши да му казваш 'колко е зле'

dream_dragon написа:
Все пак като правиш нещо което обичаш, трябва да го правиш хубаво, за да е красиво и естетическо.

Тук не мога да се съглася и вземам например мама. Това че тя пее фалшиво, но го прави от сърце и радва хората около себе си с тази своя любов към музиката означава ли че трябва да спре?
Ениуей примера ми не е много на място. Просто не ми хареса изказването, не е нещо лично ..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 02, 2008 9:47 pm 
Аватар

blurymind написа:
по скоро започни да рисуваш живи хора и забрави за анимето напълно.Ако послушаш тоя съвет,до година ще рисуваш много по добре от всеки друг който е прекарал годината си в прерисуване на аниме.

това му бяха думитеза моя арт и аз реших да го приема насериозно
бих ти казъл ина теб същото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 05, 2008 1:15 am 
Аватар

sarutobi написа:
blurymind написа:
по скоро започни да рисуваш живи хора и забрави за анимето напълно.Ако послушаш тоя съвет,до година ще рисуваш много по добре от всеки друг който е прекарал годината си в прерисуване на аниме.

това му бяха думитеза моя арт и аз реших да го приема насериозно
бих ти казъл ина теб същото

кой е той? Аз ли? :lol:
Мисля че не е кой знае какъв съвет..по скоро е..

Изображение

и ти ли си от онези дето критикуват хора които не познават,вместо да напишат ред-два за самите им рисунки? Наистина намирам липсата на въображение тук депресираща..За какво хората изобщо си дават зор да измислят подобни коментари,толкова е безмислено :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 06, 2008 7:03 pm 
Аватар

Имаш дарба :) ама по добре да ги беше сканирал/а ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 07, 2008 6:59 pm 
Аватар

Ъм.. рисунките ти са прекалено детински. Няма вложено никакво чувство. Земи прочети поне някой учебник по изобразително, ще ти помогне, поне да не са толкова детински.
За в бъдеще, вложи малко чувство, свобода (ограничени са.. ) мисъл и мноого въобръжение.. когато успееш да вложиш всичко това, ще ги видя с удоволствие. :)

Едит: Забелязах, че първите няколко са на ония лъскавите листа, може и да ми се е сторило, но все пак си купи хубави листа и меки моливи за по-добър резултат.

Профил  

Заглавие: Re: My Art :) Споделете или само ме оценете
МнениеПубликувано на: Чет Яну 08, 2009 1:52 pm 
Аватар

Мерси за честността и не не са гланцирани листи не съм чак толкова луда :D Просто така излезнаха като ги снимах :evil: По - важното е че това са едни от първите ми рисунки г/д като бях 6-7клас и определено на живо изглеждат МНОГО МНОГО по - добре и дори учители изобразително и хора които се занимават с изкуство са ги харесвали защото съм ги рисувала с чуство и желание и бих се съгласила с всичко което казахте освен това че съм ги рисувала без желание :evil: :roll: :? От близо година и половина рисувам по сериозно откакто :) И когато имам по-добър начин да постна ще видите и вие ... И все пак съжелявам че първите ми рисунки които съм ги рисувала основно по памет от аниметата и тук таме нещо измислено от мен станаха толкова зле като ги снимах и излязоха толкова гаднои все едно не струват нищо и ей така само съм си драскала... :? :evil: :x :tired: :tired: :tired: :huff: :( :( :( :( :( ........ (е не че при някоя друга не беше така :D :lol: ... но определено не при всички, дори не и при половината... :? ) Единствено това ме засегна, че нямаше как да знаете а коментирахте точно това ...

Изображение
 Профил  

Заглавие: Re: My Art :) Споделете или само ме оценете
МнениеПубликувано на: Пон Яну 12, 2009 11:00 pm 
Аватар

Van Zan написа:
Много зле, не всеки има дарба за художник, но повече от това не мисля ,че ще можеш да рисуваш може би 10% подобрение макс. Пробвай по добре флаш или нещо може пък там да можеш. Успех

ее,ти направо вкара FATALITY с тоя коментар :death:

сега със сигурност ще те послуша и ще отиде да се гръмне :roll: (тва е сарказъм бтв)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 3 [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]