|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 16, 2008 1:36 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1750_1250202128.gif) |
nem13 |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Току що свърших 9та глава и се чудя как съм го пропуснал това заглавие...
Първо, обожавам малкото манги, които са за мангака и създаването на манга като цяло... Сещам се само за още 2-3, и едно аниме...
Тази манга ме хвана по някакъв адски особен начин - не беше маниакалното тресене на Вагабонд или Холика, странната атмосфера на Тегами Бачи, убийствено близката до сърце и душа Руроуни Кеншин, или пък вълшебната, но готина шоуджо лигавост на Хана Кими и Фуруба... Не беше и корейската подправка на Chronicles of the Cursed Sword и Threads of Time.
Мне, това е някакъв адски готин реализъм. Просто се вживявам като в книга... Мангата ни внушава някакви идеи чрез арта и често готините реплики. Тука арта е хубав, но не е всепомитащ като в Блейда или Вагабонд, или пък изтеглен и изящен като в Тсубаса. Репликите между героите са интересни, жонглирането на авторите между "да станем големите убери (което не е ново, дали ще си Хокаге, strongest under the sun, най-готин самурай, най-добър Хънтър, пръв сред пчеличките....)" и "ама мен ме е шубе да говоря с момичето и да й призная колко искам да се насадя в междубалконието й" (Тука могат да се наредят сума ти шоуненчета с готини момичета и пантсу шотове, Ичиго100%, ГачаГача, ЛилимКис, Хатсукой Лимитед)....
Напомня ми на Samurai Executioner, знам, че нямаш нищо общо, но е някак все така реалистична, макар да има леки comical relief моменти.
Като цяло - като скромен читател считам това за най-добрата нюби манга в близките 6 месеца. И само защото не е набрала чаптъри, няма да я сложа над Клеймор или Вагабонд на върха на онгоинг листата си.... Те ме радват адски много, фен съм на мечовете до дупка, но това парче си го биваа....
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 18, 2008 3:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
10-ти чаптър беше върховен!
Такаги просто ме изпълни с този удар. Така го отнесе онзи, че чак мен ме заболя ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Да не говорим, че вече се уреди с две фенгърлки... (ревнувам XD)
А историята беше готина, ама не и за One-shot ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) ... Още се чудя как са го събрали в 31 странички и то кадърно
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 18, 2008 5:32 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Това беше ... върховно
Някога рисувал ли си 31 страници манга ?
Не , но все пак ...
Треееес ...
Кат не го е правил да не говори
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 18, 2008 7:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=24706_1313331941.jpg) |
Lenalee-chan |
|
|
mad73 написа: 10си беше добър имаше доста интересни моменти.
x2
Много ми хареса : )
едит: Следващият чаптър ще бъде с цветни страници
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 25, 2008 10:06 pm |
Hajutze |
|
|
Мирише ми, че Такаги ша са бори за Ивасе.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 01, 2008 1:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19035_1519329389.png) |
loader |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Това с мозъците,което измислиха изобщо не ме грабна ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Manga editor's world is unknown to me !! 2-ма човека трябва да ти харесат мангата и вече е популярна ? ааагх..
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|