|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 5:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 29, 2006 6:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4341.jpg) |
Oni_no_ko |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
Safiir написа: Ще го видим каква ще я забъркат ^^
Аз съм доста скептично настроена ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Все едно да направят аниме с Том и Джери...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 29, 2006 6:52 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Oni_no_ko написа: Safiir написа: Ще го видим каква ще я забъркат ^^ Аз съм доста скептично настроена ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Все едно да направят аниме с Том и Джери...
оооо аниме на Том и Джери
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 05, 2006 9:06 pm |
![Аватар](http://i78.photobucket.com/albums/j103/forinar/kenchan1.jpg) |
forinar |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Дек 02, 2005 12:12 pm Мнения: 335 Местоположение: София
|
SayanMk написа: Не виждам защо сте така настроени. Това ще е аниме все пак ![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif) Аз лично 100% ще го загледам, въпреки, че не съм фен на оригинала...[/color]
батка и аз не съм фен на оргинала но тва ептем си е гавра
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 05, 2006 10:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4338_1257377497.jpg) |
victor_1988 |
|
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
forinar написа: саяне нз кво ти хареса в него аз лично по голяма подигравка не бях виждал !
Напълно съгласен!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 05, 2006 10:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4338_1257377497.jpg) |
victor_1988 |
|
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
Е ми аз сигурно 6тото харесвам cartoon-a и тва не ми хареса.
Просто прекалено голяма пародия(поне за мене).
Какво са при4инили на MOJO само ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ...
Не,не мога да го преживея!
[ЕДИТ]
DNA:
В слу4ай,4е говори6 на мене аз го изгледах.
Последна промяна victor_1988 на Сря Юли 05, 2006 11:04 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 05, 2006 10:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2009_1233007780.jpg) |
DNA |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 07, 2006 3:33 am Мнения: 273 Местоположение: 42°39'29.31"N; 23°24'02.22"E
|
Цитат: О, милите вие ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Сигурно ви е било трудно да понесете пародия на някво детско, на което даже не се пишете фенове?
Мене ако ме питаш не са си направили труда дори да седнат да го изгледат ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Плюят си е така за спорта/спама...
Анимето кефи!!! Няма да сити оф Таунзвил, а Токио Беи ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Няма шугар, спайс ен евритинг найс, а дайфуко ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . И Моджо е егати изруда:
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|