|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 30, 2008 5:23 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Welcome to 'taku wars (есен 2008)
А сега отидете и пренапишете първия пост в темата... По-дяволите, аз съм твърде многословен и дори аз намирам всички тия излияния за прекомерно воднисти, зле структурирани и... ба, мързи ме да ги чета.
Много хора няма и да гласуват заради това. Ако това ви е целта... еми, к... ама нарочно възпрепятствате мнозинството от потребителите да се изкажат. ;/
И съм твърдо против само години или само месеци. Що за глупост? Тотално се губи смисълът от слагането им. Компромисните варианти съкват.
Зимата почва от 22ри декември, логично е аниме сезон зима да почне януари и да свърши март. Ако зимата като аниме сезон почва от декември сме 22дена в грешка, ако почва от януари сме само 9 дена изместили реалния сезон. Ако ще се ориентираме по времето и астрономическите сезони - очевидно вариантът на Саянски е по-добър, btw...
Зимата е януари, февруари, март.
Пролетта - април, май, юни.
Лятото: юли, август, септември
Есента - октомври, ноември, декември.
Началото на всеки сезон е и най-силният месец от сезона.
Последна промяна Morri D'in на Чет Окт 30, 2008 5:29 pm, променена общо 2 пъти
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 30, 2008 5:45 pm |
|
Recca |
|
|
|
Саян президент уе!....подхрепям -->> По-подредено е, по-неубъркващо, по-логишно . Всъщност в първия момент си помислих "Зашо се цепим от света" *after a sec.* "А защо не!!!" Защо да не сме 1ствените правилни, зак'во тряя се съобразяваме с другите...И мдъ, няяяма да се объркате толко много като тука е различно, а навсякъде другаде, иначе Говорим само за 1 сезон, кво толко. Пък и чакайте, кво ми дрънкат повечето "На другите места еди кво си", те булшинството и anidb не ползват пък камо ли да ми скитосват други форуми -->> ае у левоо~
_________________ Yin and Yan are one. "Лудите, лудите - те да са живи!" A true man knits his own destiny...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 30, 2008 5:46 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
На някои хора свободното време не им се отразява добре!
Аз напук изчетох всичко, получих солиден брейндемидж и съм за втория варянт. Не за друго, но аз се ориентирам точно по силните месеци и макар да е логично те да са в средата (СаВа дали не беше много поетичен с обясненията си за това кога е лято и кога не ), аз си бележа нахалото на сезона така. Пример план уотч листата ми за Сезон Есен 2008 започва от октомври, когато наизлязоха най-много неща, а и също толкова от започалите април свършиха. Тъй че за мен вторият варянт е по-добър.
Къдрокоска даде идеята за месеците, с която съвсем ще си усложним живота, ама е зверски яка...Пишем си ги по месеци, пък обзорът е по световния стандарт.
П.П. Саяне, ти го удари на Кира, Зеро и сие с това "Не бъркам аз, светът е в грешка!"
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 30, 2008 6:00 pm |
|
Darkprince |
|
|
|
И така нека хаосът бъде пълен ... (муахахахаха )
Знаех си, че Григорианският календар Ше "такова" "таковатата" на света, ама не знаех, че оттук ще се почне. Като ви чета постовете ми става жал за зимата, горкичката тя ... ( ) Ама да ви питам, защо се захващате за "края" (= зима), а не почнете от "началото" (= пролет).
Та ...
Нали трябва да има пАри, за да може да има анимета. Както Sayan каза: Цитат: телевизиите определят аниме сезоните + в мрежата пише за First Run, при което продуцентът създава програма от един или няколко епизода и ги излъчва по дадена станция или мрежа, която е заплатила за самата продукция или на които им е даден лиценз от продуцентите да направят същото. Така че нормално е тези продуценти да "се натискат" да излязат първи или да са от първите, които са стартирали "сезона" => така те могат да доминират през него. Добър пример е това, което MADHOUSE направиха този октомври.
Между другото, на 1-ви април започва официално финансовата година в Япония (а и в други страни също). Сега календарната година няма нищо общо с нея (финансовата). "Това за какво го каза?" - ми така, щото ми върши работа и дава довод да почна пролетта от месец Април , т.е.
Пролет - Април, Май, Юни
Лято - Юли, Август, Септември
Есен - Октомври, Ноември, Декември
Зима - Януари, Февруари, Март
Сега, който ме намрази, да ме мрази, аз отивам да чета.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 30, 2008 7:10 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Aз съм свикнал така :
Пролетта - март,април, май.
Лятото е юни,юли, август.
Есента - септември,октомври, ноември.
Зимата е декември,януари, февруари.
Така ми е и по-удобно,но все пак говорим за анимета,не говорим за астр. сезони -> v2 въпреки,че v1 изглежда по-примамлив ^^'
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 30, 2008 7:44 pm |
|
~|~Crazy_kid~|~ |
|
|
|
От тази тема забравих коя година сме , да не говорим ,че това със сезоните съвсем ми размъти мозъка >.<
За сега не мога да кажа кой вариант е по-добър >.<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|