|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 5:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 29, 2008 10:21 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
109 - нищо непредсказуемо или научително.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 30, 2008 9:59 pm |
|
Yamato |
|
|
|
iRoNWill написа: SHADOWSONG написа: Ха не разбрах само защо тоя дето се превърна във монстър беше копие на Илидан от Уаркрафт ! Не е копие погледни го внимателно разликите са огромни,просто като размери си приличат,но за жалост в чаптъра нямаше нищо интересно всичко можеше да се побере на 10 странички
Абе Elfman доминара бе вие нищо не знаете!
Чаптъра си беше малко празен, но смятам че прескачат битките защото двубойте Grey vs. Бъчварят Natsu Vs Luxor и тн. ще са адски яки и тн.Има още доста неща да се изесняват.Предполагам че до три-четри чаптъра ще почне едно по-добро меле..
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 08, 2008 11:02 pm |
|
trigun |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
PA3YM написа: играта на Луксус е неравностойна щото той диктува правилата - затова някой ще наклони везните, тъй ги виждам нещата
Е ха дано, щото вече почна да ми става тегаво на мене, спукаха се да ги бият(точно обратното на Блийч btw. )
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|