|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 9:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Филм : Saw 5 Публикувано на: Сря Окт 29, 2008 9:12 pm |
|
Line |
|
|
|
В петото издание на „Убийствен Пъзел”, Хофман (Костас Мандилор) привидно е последният оцелял, способен да продължи мисията на Пъзела . Но когато тайната му е заплашена Хофман тръгва на лов за да не остане сагата незавършена... Какви са очакванията ви за новата част?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 30, 2008 2:55 am |
electric_Zax |
|
|
|
Очаквам с нетърпение. Ако премиерата беше световна, а не само за щатите, щях да го гледам на кино (роден съм на 24-ти )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 30, 2008 9:37 am |
|
IcyTiger |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 17, 2007 8:02 am Мнения: 1051 Местоположение: Софийска лудница.
|
MorticiaN написа: electric_Zax написа: Очаквам с нетърпение. Ако премиерата беше световна, а не само за щатите, щях да го гледам на кино (роден съм на 24-ти ) Какаво общо има раждането ти с филма
е човека да си каже но до колкото видях вече го има по кината но е предпремиера ( това го гледах миналата седмица )
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 30, 2008 11:15 am |
|
K4HVD |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 18, 2006 9:41 am Мнения: 2192 Местоположение: In the middle of nowhere
|
WrathOfGod написа: epic! мен поне ме кефи много
айде обясни какво те кефи.
1. Наистина много добър, наистина няма спор
2. Добър вкараха малко сюжет
3. става - (в интерес на истината ми се стори малко безинтересен и превъртах само на интересните сцени)
4. дори не сум го гледал
5. пета част от опита да си измучат още пари от пръстите. Това си е своего родо "Джурасик парк 5"- старите динозаври на нов остров.
_________________ Най обичам гол по плажа аз да тичам ! ! ! Мечо пух: Колкото повече, толкова повече. И каза Господ: Да нямаш друг Георги освен мене и неспоменавай напразно името Жоро.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 30, 2008 2:02 pm |
|
Line |
|
|
|
Май в петък го пускат в БГ напредпремиера.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 30, 2008 5:08 pm |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
AbysalDemon написа: зле зле зле...комерса сучиии,дори Вего немое толкова... *бАзик без последното* Ама си е вярно де :>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 30, 2008 6:11 pm |
|
Line |
|
|
|
никога не съм смятам Saw за ужас, а по-скоро за особено кървав и хитро-замислен трилър.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 31, 2008 2:46 pm |
|
hellraiser |
|
|
|
Sjilx_Matrix написа: Ми филма е як.Не очаквам тая част да ме разочарова.Знае ли се кога ще излезе?
май вече излезе
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 31, 2008 4:50 pm |
|
Line |
|
|
|
Sjilx_Matrix написа: Ми филма е як.Не очаквам тая част да ме разочарова.Знае ли се кога ще излезе? За тази цел, скъпи наблюдателен съфорумнико, първо се проверяват мненията на първа страница. Line написа: Май в петък го пускат в БГ напредпремиера.
И за да сме по-конкретни - http://programata.bg/?p=29&l=1&c=1&id=50072
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|