|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 9:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 26, 2008 10:41 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7916_1313847026.png) |
trigun |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
SayanMk написа: Излишно, ама кво да се прави...[/color]
Аха, тъпо беше, имайки предвид, че това се явяваше драматичен момент ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ма поне ся вече ще ги разхвърля ония
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 26, 2008 3:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23574_1304813820.jpg) |
ShaLaLa |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
На вас пък какъв ви е проблема с арката?
Смисъл и аз искам да знам какво става по света, какво става с останалите от екипажа и т.н, обаче Luffy е протагонистът и преди няколко чаптъра беше пребит - има нужда да се съвземе момчето. И един хаки-ъпгрейд няма да му дойде зле. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Ода вече показа, че екзекуцията на Ейс още си предстои + химето я поканиха специално + Luffy в последния чап привлече вниманието на всички на острова (той не че преди това с гъбите не беше ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) => 99% Luffy ще участва в екшъна (въпреки че аз сред всичките шибукаи, белобрадковци и червенокосковци - без поне някакъв ъпгрейд (пък и тогава пак) - не го виждам). А и да не присъства, щом още не е минало, значи ще прочетем подробно какво става. ХD
В момента на мен ми е по-интересно защо Ода е решил да прати Luffy точно на тоя остров, за което 1000% си има основателна причина - все пак прекъсна най-великата екшън арка евър ^^
_________________ Continual irresolution Keeps me shackled to the ground I thought I was safe in the Hiding Place But it sure is exhausting, livin' in chains It’s paradoxical in every way
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 26, 2008 4:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
mona_fei4kata написа: И от къде по дяволите Shanks е знаел за хакито на Luffy ? Той нали чак сега показа, че го притежава?
Може и да е наследствено и за това да е заложил на него след като баща му се е заел по съвсем различен път от пиратския да троши правителството, дядо му е вице, но с акъл и потенциал като за адмирал и ми се струва, че нарочно го държат от адмиралската титла, защото е прекалено независим също като Ао. Приликите между Роджър и Луфи са прекалено много, няма да се учудя ако дъщерята на Роджър е майка на Луфи. Предполагам, че силно Хаки може да има и Франки ако следваме тази логика, защото спомнете си когато казаха, че баща му е ГОЛЯМ пират и въобще няма да се изненада ако се окаже, че е Kaidou точно той. Четвъртия император е жена.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 26, 2008 5:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Какво обучение от тази самовлюбената ще има? Абсурд Луфи ще играе до трето ниво, аз очаквам от бабето или от началните познания на Маргарет да си го развие. Някой да му даде началния тласък, Луфи е умно момче когато става дума за битка или развиване на техники.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 26, 2008 5:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3395_1308214484.gif) |
telemaniaka |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
SayanMk написа: Не мисля, че сме, но вече опр. му е време ![:nod:](./images/smilies/nod.gif)
Именно, досега винаги като е усвоявал ново умение, сам си ги е измислял или е разкривал тайната зад определената техника. Никой никога досега не го е тренирал, според мен и хаки никой няма да му покаже как се ползва, ще се досети сам.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|