|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 3:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 26, 2008 11:17 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=28159_1234466986.jpg) |
mnemonic |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 02, 2008 1:55 am Мнения: 53 Местоположение: някъде там...
|
Здравейте! Ето един фенски лексикон за всички почитатели на аниме и манга. Тъй като има подобни въпросчета из целия форум, реших че ще е интересно да ги събера на едно място и да разберем кое аниме/манга в момента е най-популярно в България и къде има най-много фенове... Ето ги и въпросчетата: 1. Любимо аниме и/или манга? 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? 3. Предпочитан жанр? 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? 5. От къде се зариби по аниме/манга? 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? 7. На колко години си? 8. От къде си? 9. Учиш/работиш какво? 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? 11. Ако да - от къде? 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? 14. Слушаш ли японска музика? 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура?
_________________ Time is the worst place to get lost in...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Отговор Н: 0 :D ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 26, 2008 11:54 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=28159_1234466986.jpg) |
mnemonic |
|
Регистриран на: Вто Сеп 02, 2008 1:55 am Мнения: 53 Местоположение: някъде там...
|
мисля, че е редно да отговоря първа на въпросите при положение, че аз съм човека, който е постнал темата...
1. Любимо аниме: Soul Eater; Любима манга: Vampire Knight.
2. Предпочитан арт: все още нямам ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) .
3. Предпочитан жанр: шонен
4. Гледам аниме от година..
5. Зарибих се от приятеля ми (тези мъже... какво ли не правим заради тях) но после ми стана наистина доста интересно
6. хм... поне 10 (в зависимост от това колко от аниметата, които гледам ги има ъплоуднати в мининова ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) )
7. на 20...
8. Бургас
9. Уча и работя
10. Да, познавам други фенове, но не много...
11. хм... познавам няколко човека от Пловдив, от София и едно момиче от Бургас (върла Death Note фенка ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) )
12. Досега не съм посещавала, но... защо пък не
13. От познати
14. Да, главно от ОСТ към някое манга
15. Все още не съм стигнала до тази фаза на вманиачаване
16.
17. Хм... досега съм гледала само с фансуб, така че не знам... Но според мен фансубовете са си добри...
18. Да, звучи забавно... пък и една приятелка вече се занимава с това
19. В НИКАЪВ СЛУЧАЙ!
20. Да, знам но досега не съм гледала
21. Знам само основни понятия, все пак съм ![:baby:](./images/smilies/baby.gif) в тази област
22. Да, но тях съм ги научила от другаде...
23. Предполагам, че имам щом вече го уча...
24. Не, породи се от разни книжки... на Ейджи Йошикава пердимно
25. Да, Акира Куросава...
26. Засега не
27. ДА
28. Нямала съм тази възможност
_________________ Time is the worst place to get lost in...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 26, 2008 12:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7866_1264777714.jpg) |
machomen |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Пон Апр 09, 2007 12:01 am Мнения: 1823 Местоположение: Under your bed
|
1.Death Note , Code Geass и още мноооого
2.нямам
3.шонен,мека,sci-fi,fantasy,комедия,еччи..от всичко по малко
4.официялно от 2 години - преди това пак гледах , но нямах представа какво е това аниме
5.може би от TV-то като малък , понеже винаги съм гледал такива неща
6.зависи от обстоятелствата
7.......
8.......
9.......
10.не
11.не бе
12.не
13.търсех едни стари епизоди на шаман кинг (сайта още беше с синъо/лилаво скинче , което не помня много)
14.да
15.да , но зависи от анимето/мангата
16.май не
17.фенсъба има много излишни неща , които са изпипани и отделени в професионалния , но съм му свикнал
18.не - няма със какво , пък и не се виждам в такава група >_<
19.не
20.да
21.да
22.много , много ,много рядко
23.да
24.да
25.малък, но имам
26.да
27.да
28.не
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 26, 2008 12:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=14927_1286894043.jpg) |
Nekkro |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
1.Death Note(anime) и Special A(manga)
2.Code Geass-стил
3.Slice of Life
4.От началото на годината
5.От Yu-Gi-Oh
6.Много.
7.16 години.
8.Хасково.
9.Уча.
10.Да.
11.От България и няколко от Англия и Франция.
12.Не.
13.Гоогле
14.Да.
15.Да.
16.Да.
17.Фенсуб.
18.Да.
19.Till Death.
20.ДА
21.В момента се запознавам.
22.Да.
23.Да.
24.Да.
25.Може да се каже.
26.Не.
27.Не.
28.Не.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 26, 2008 1:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Off: Гледам е сложено в Фенкусиите, браво, защото има въпроси относно аниме и тн, но ако аз примерно съм някой фен само на аниметата и не знам какво е фенсуб, манхва, манга и тн и не слушам японска музика ще се запитам: "А бе защо аджеба този лексикон е тук?"
Според мен поради разностранните запитвания си е за Лафчето, аз лично участие в него няма да взема.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 26, 2008 1:38 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
1. Любимо аниме и/или манга? Нямам. Вкусовете ми се променят с часове. До преди година мразех мехите, а сега главно тях гледам...
2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? Не ми е много ясен въпроса, но да речем КЛАМп с техните клечестите бишита и Oh! Great с полу-голите си мацки трепачи.
3. Предпочитан жанр? Шонен, меxа, шонен-аи. Всичко на което може да се фенгърли.
4. От кога гледаш аниме/четеш манга? Не помня, ама има околко две години, че и повече...
5. От къде се зариби по аниме/манга? Нямам идея.
6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? Прекалено много или прекалено малко.
7. На колко години си? not a loli anymore.
8. От къде си? София.
9. Учиш/работиш какво? И двете. древни езици уча, а работя като детегледачка и драскачка за един сайт.
10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? Малко.
11. Ако да - от къде? Откъде ли не.
12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? Не.
13. От къде разбра за форума/сайта/обществото? От Гуугъл.
14. Слушаш ли японска музика? Да.
15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? Естествено.
16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? Дам.
17. Ако трябва да избираш между фенсуб/рав/професионални субтитри? egnlish subs rulz...fan subs.
18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? Дам.
19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? Разбира се, няма вечни хобита.
20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? Да, и да.
21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? Мисля, че в една голяма степен да.
22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? Рядко.
23. Имаш ли желание да изучаваш японски? Да.
24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? Не.
25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? Не особено.
26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? Интерес-да, но трудно мога да се запаля.
27. Имаш ли интерес от японска история и култура? Да.
28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? да.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 26, 2008 2:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15845_1262265665.gif) |
tin_min |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
1. Любимо аниме и/или манга? - ![Изображение](http://www.laymark.com/i/m/m108.gif) Твърде са много, за да ги изброявам 2. Предпочитан стил аниме/манга? - ![Изображение](http://www.laymark.com/i/m/m083.gif) Май нямам... 3. Предпочитан жанр? - Романтични комедии 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? - ![Изображение](http://www.laymark.com/i/m/m083.gif) Може би 3-4 години... 5. От къде се зариби по аниме/манга?- Телевизията... интернет... не знам... 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? - ![Изображение](http://www.laymark.com/i/m/m125.gif) Различно, но понякога не гледам със седмици щото трябва да 7. На колко години си? - 17 8. От къде си? - К(р)аварна 9. Учиш/работиш какво? - Уча уж 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? - За съжаление не 11. Ако да - от къде? - 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? - ![Изображение](http://www.laymark.com/i/m/m003.gif) ... ммм...не... но много искам... ![Изображение](http://www.laymark.com/i/m/m035.gif) ... искаааам... 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? - ![Изображение](http://www.laymark.com/i/m/m125.gif) вече не помня 14. Слушаш ли японска музика? - О, да! ![Изображение](http://www.laymark.com/i/m/m182.gif) 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? - Разбира се, всичко давам за аниме индустрията 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? - 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? - ФЕНСУБ!!! 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? - ДА, ако имам достатъчно свободно време и свястна програма за писане на субтитри 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? - В никакъв случай ![Изображение](http://www.laymark.com/i/m/m145.gif) Те са ми хобита до живот 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? - ![Изображение](http://www.laymark.com/i/m/m195.gif) ... ами... може да се каже 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? - На 90% 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? - За нещастие на приятелите ми - ДА 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? - ДА и към това съм се насочила 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? - ![Изображение](http://www.laymark.com/i/m/m119.gif) Не съм сигурна.... може би... 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? - 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? - О, да ![Изображение](http://www.laymark.com/i/m/m121.gif) ... ммм ... Goong.... 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? - 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура?- НЕ, но много, много, много искам
Последна промяна tin_min на Пет Яну 16, 2009 6:32 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 26, 2008 2:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27818_1230305894.gif) |
kikolevi |
|
Регистриран на: Сря Авг 20, 2008 5:22 pm Мнения: 81 Местоположение: My little World
|
1. Любимо аниме и/или манга? много са
2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) въпроса е неясен
3. Предпочитан жанр? нямам такав гледам всичко което ми хареса
4. От кога гледаш аниме/четеш манга? от много отдавна че не помня от кога
5. От къде се зариби по аниме/манга? зле сам със памета
6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? достатъчно
7. На колко години си? 18
8. От къде си? Хасково
9. Учиш/работиш какво? уча
10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? да
11. Ако да - от къде? от много места
12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? не
13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? да живее Гуугъл
14. Слушаш ли японска музика? да
15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? ами честно незнам не сам се замисляла
16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? незнам
17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? няма значение само субовете да ги бива
18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? не май
19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? не
20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? да
21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? уж
22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? да
23. Имаш ли желание да изучаваш японски? да
24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? ами не и без това Япония си ме кефеше
25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? не много
26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? да малко
27. Имаш ли интерес от японска история и култура? да
28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? не
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 26, 2008 2:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9249_1239778473.gif) |
K i v a. to Last |
|
Регистриран на: Нед Май 13, 2007 9:44 pm Мнения: 4953 Местоположение: Mad tea party
|
1. Любимо аниме и/или манга? -Tsubasa RC, xxxHolic, D. Gray-Man, FMA, Gundam 00, Dogs/Dogs:: Bullets'n'Carnage, Soul Eater, Samurai Champloo, Cowboy Bebop, Pet Shop of Horrors 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? -- нещо от типа на изброените горе 3. Предпочитан жанр? -- шоненчета обичам... мека, комедия, хорър -- почти всичко, без романси и драми мога да гледам/чета ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? -- 2005-2006 нейде (като не броим по ТВто гледаните неща xD) 5. От къде се зариби по аниме/манга? -- Телевизията 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? -- ... много? XD 7. На колко години си? -- 15 8. От къде си? -- Шумен 9. Учиш/работиш какво? -- уча в ПМГ 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? -- дам 11. Ако да - от къде? -- от България главно... ^^" 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? -- засега не ... 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? -- рандъм човъркане из нета xD ама отначало ме мързеше да се регна =D 14. Слушаш ли японска музика? -- главно ОСТ-ки на анимета :Р 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? -- за манга да (даже съм давала), за аниме ДВД ... може би 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? -- естествено xD 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? -- фенсуб обикновено :Р по-бързо излизат xD 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? -- защо не (: 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? -- определено не временни 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? -- знам какво е,не гледам 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? -- йъп 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? -- понякога да xD 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? -- дам 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? -- ммм не.. още преди да се вманиача чак толкова по аниме/манга си имах интерес към японската култура и език ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? -- не чак толкова ... 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? -- да 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? -- да ^^ 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? -- засега не, но искам в близките години да почна да ходя по тея събития
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 26, 2008 2:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=849_1267017977.png) |
GoDSmAcK |
|
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
1. Любимо аниме и/или манга?
Много са, но като, че ли най-любимото си ми остава The Place Promised in our early days.
2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)?
Нямам предпочитания, стига да става.
3. Предпочитан жанр?
Мека, но гледам всичко.
4. От кога гледаш аниме/четеш манга?
Почти 4 години.
5. От къде се зариби по аниме/манга?
От приятел.
6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга?
Не ги броя. Достатъчно ^^
7. На колко години си?
20
8. От къде си?
Костинброд/София.
9. Учиш/работиш какво?
Студент, 2ра година Телекомуникации в ТУ.
10. Познаваш ли други аниме/манга фенове?
Мда.
11. Ако да - от къде?
Анимес-бг :Р и ест някой приятелчета.
12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития?
Дап. Редовен съм.
13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото?
От Приятел. IvanTheChemist.
14. Слушаш ли японска музика?
Да.
15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга?
Да. Ако са на нормална цена де.
16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш?
Да.
17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри?
Фенсъб или там проф. субтитри. Все още японския не ми е толкова добре за RAW.
18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб?
Не. Твърде ме мързи, пък и си имам достатъчно задължения на главата.
19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита?
Едва ли. 4 години са издържали.
20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай?
Гледал съм.
21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията?
Горе долу.
22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази?
Дам. Понякога и несъзнателно.
23. Имаш ли желание да изучаваш японски?
Аз учех японски и се надявам скоро да продължа.
24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи?
Главно да. Но и заради тяхната култура.
25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино?
Да.
26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси?
Да.
27. Имаш ли интерес от японска история и култура?
Да.
28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура?
Да, когато мога.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 26, 2008 3:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=14447_1275329665.png) |
~sunny~ |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 1:56 pm Мнения: 892 Местоположение: в гардероба ти ... <.<
|
~ Твърде много
~ Нямам претенции за арта
3. Предпочитан жанр?
~ И за него нямам
~ Лято 2005
~ Случайно, първо от телевизията, после интернет помогна доста.
~ Зависи колко свободно време имам.
7. На колко години си?
~ 16
8. От къде си?
~ Ботевград
9. Учиш/работиш какво?
~ Уча в езикова гимназия, немска паралелка
~ Да xD
11. Ако да - от къде?
~ България
~ Не.
~ Случайно от нета (по скоро Гугъл)
~ 50% от всичката която слушам.
~ Да! Стига да имам... xD
16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш?
~ Aз и сега поръчвам.
~ Фен/Про. Рядко гледам нещо RAW
~ Нямам нужните умения xD
~ Не.
~ "Да" и на 2-те.
~ Да.
~ Случва се xD
~ Голямо!
~ Ами първо в аниметата чух японски и много ми хареса езика, та да, оттам.
~ Имам.
~ Не чак толкова голям, но да.
~ Да, обичам да се заливам с инфо за съответните. ^^
~ Досега не съм.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 26, 2008 4:32 pm |
![Аватар](http://i38.tinypic.com/ok66a1.jpg) |
vivianne |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Вто Юни 26, 2007 8:33 pm Мнения: 181 Местоположение: София
|
- Много са^^
- Няма голямо значение
3. Предпочитан жанр?
- Shoujo, Romance
- Малко повече от 2 години (април 2006-та)
- Честно казано, не знам със сигурност XD
- Различно
7. На колко години си?
- 17
8. От къде си?
- София
9. Учиш/работиш какво?
- Уча в НФСГ, т.е. икономика и счетоводство като по-специални предмети
- Да
11. Ако да - от къде?
- От училище
- Все още не
- От един съученик
- Ами, може да се каже, че слушам
- ДА!
- Естествено
- Фенсуб, определено
- Бих помогнала, ако мога, но не бих гледала с бг субтитри XD
- Надявам се, че не са
- Мда, за жалост знам XD
- Горе- долу
- Рядко, но искамм ^^
- Да
- Да XD
- Не
- Точно интерес-не, но ако попадна и ми хареса- нямам нищо против
- Да
- Не, дори не знаех, че има в България
Последна промяна vivianne на Сря Ное 05, 2008 12:29 am, променена общо 1 път
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 26, 2008 4:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Fictional being написа: spiralkinda написа: Off: Гледам е сложено в Фенкусиите, браво, защото има въпроси относно аниме и тн, но ако аз примерно съм някой фен само на аниметата и не знам какво е фенсуб, манхва, манга и тн и не слушам японска музика ще се запитам: "А бе защо аджеба този лексикон е тук?" Според мен поради разностранните запитвания си е за Лафчето, аз лично участие в него няма да взема. x2 а и в лафчето има лексикон http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=18719с 48 въпроса и то ![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
NOT
М/у ония и тоя разликата е огромна
Има тема за АНИМЕ ТЕРМИНИ, като не знае някой кое какво е - да чете...
Раздела е за фенскусии- лексикона е само за фенове, който не разбира да не се спира. No more offtopic!
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|