{ BEETHOVEN VIRUS } * Title: 베토벤 바이러스 / Beethoven Virus * Genre: Romance * Episodes: 18 + Special * Broadcast network: MBC * Broadcast period: 2008-Sep-10 to 2008-Oct * Air time: Wednesday & Thursdays 21:55 (9:55 Korean time) * Official site: Beethoven Virus MBC * Източник: DRAMA WIKI
{ SYNOPSIS } Kang Gun Woo is an orchestra conductor in his 40's. He is an elite workaholic conductor who has a very bad reputation. He is known as someone who will do absolutely anything in order to create the very best music. However, due to his self-righteous and stubborn personality he thinks that only his thoughts are correct which makes him unable to form good relationships with those around him. He meets Du Ru Mi, a violinist, and a trumpet player who has the same name as him, and together they form a love triangle.
Субтитрите за еп 3 са добавени. Следващите епизоди не знам кой ги е качвал затова не мисля, че е редно да ги поствам. 12 клас съм и нямам много време, но ще гледам да кача следващите епизоди до края на седмицата.
Мерси за ъплоуд-а. Сериалчето изглежда забавно. Диригента официално ме радва, а и другите персонажи са разни образи. Сцената с кучето във втория епизод беше убиец просто.
И все пак... защо на Jang Geun Suk косата му е толкова къса... В Hong Gil Dong беше толкова сладък с онази дълга коса и бритона Emo Style.
Аз точно ги качих. Ами въпросът не е, да не се разсърди някой (което определено би било проблем ), но просто не е много коректно. Няма значение де, мерси все пак. Ако имаш качени 11 и 12 епизод, може да ги добавим.
Заглавие:
Публикувано на: Чет Окт 23, 2008 8:40 pm
nely
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения