|
Дата и час: Чет Мар 13, 2025 6:18 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Сеп 13, 2008 9:55 pm |
 |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Не мисля, че "поука" е правилната дума.
Но от аниметата научих зверски много, това си е факт.
Съзнателно или не, просто от fangirl-ска мания или пък нещо друго, след всяко аниме, което съм гледала света ми се е преобръщал, пък било то и малко. И когато се нагледам достатъчно (ех, сигурно вече направих цели 5 години твърдо аниме фенстване) осъзнаваш, че малко или много ти вече си различен човек.
Ако не бяха аниметата мнението ми за много неща нямаше да е това, което е днес (което в интерес на истината е малко тъжно, като го осъзнаеш)  .
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Сеп 14, 2008 12:31 pm |
 |
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Да. От School Days си взех хубава поука - "Не ставай нахален, а бъди доволен на това, което имаш, за да не загубиш и него"
Иначе и други анимета са ми повлиявали така на ценностната система - X TV(може би най-много от всички анимета, които съм гледал до сега), Nana, Kimi Ga Nozomu Eien, Gungrave... за други не се сещам в момента, но сигурно има.
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|