|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 6:01 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 12, 2008 8:54 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Пфу, чак сега се сетих да пиша тук, та обещаващ чаптър с Luxus и неговата свита беше. Natsu горкия май ще се оправи за втората половина на битката, освен ако не я проспи и нея, в момента не знае къде се намира. Очаквам в този арк най-сетне жените да вземат по-важна роля освен да се правят на многострадални Геновеви. Erza ще е там, бившата ес класа Mirajane както и Lucy, която и е крайно време да направи нещо значително вместо някой да и спасява кожата. Да не забравяме и Gazille, който е с накърнено самочувствие, но накрая ще е пак нашето момче. Определено внучето трябва да го отнесе мощно за да си знае мястото. Хайде най-сетне да разширяват тази манга всичко каквото стане се върти около тия, не мърдат и на 500 метра от сградата си, ебаси и adventur-a където го вкараха.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 23, 2008 9:18 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Натсу е над 80 години ? Има нещо гнило в цялата работа, пък на статуя не ми прилича.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 28, 2008 3:08 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Може и това да е уловката за IQ-то
Иначе, то като се замислиш правилото е заради Ерза и другите, нали сега са статуи
Но пък остава големият проблем с Натсу...
Иначе и аз си мислех шала, но тогава би трябвало само него да спира. А тая кула от която яди, нали небеше над 80 години ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|