Дата и час: Пон Фев 24, 2025 5:33 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 7 [ 91 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Боен Колизеум - Турнир на Висшите
 Уашу Хакуби  16%  16%  [ 23 ]
 Сузумия Харухи  27%  27%  [ 39 ]
 Господарят на кошмарите  7%  7%  [ 10 ]
 Анти-спирала  4%  4%  [ 6 ]
 Имамия Сатоши  8%  8%  [ 11 ]
 Рюк  23%  23%  [ 33 ]
 Рем  2%  2%  [ 3 ]
 Белкрос/Ейджи  7%  7%  [ 10 ]
 Рьо Асука  8%  8%  [ 11 ]
Общо гласове : 146

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 20, 2008 11:46 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

И Вашу е богиня. Пък Сатоши може да си направи свят където е бог и да си пренесе всички там. Като ги превърне в мравки >< Тъй че само с такава причина не минава номера в този турнир.

И все пак е приятно да се види, че идиотчетата-фенбойчета гласуват за единственото нещо, което познават без да се интересуват от останалите :nod:

Едит: Горното се отнасяше за шмешкогамито, не за Харухи >< Харухи си е яка кака.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 21, 2008 6:52 am 

CaBa... къде пък Death Note-а се е виждал от други при положение, че е в ръцете на Shinigami?

Пък и това с енергийните атаки е също толкова "аргумент", че ще ги бият колкото моето с шанса Death Note-а да може да убива не само хора... Просто, защото го няма в анимето :Р.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 21, 2008 8:01 am 

Safiir написа:
идиотчетата-фенбойчета

От къде знаеш, че хората не са измислили, някаква сложна философска стратегия, която ти не знаеш, но просто не желаят да я споделят или да спорят(примерно, защото в тези турнири някой хора рядко приемат чуждото мнение) и предпочитат само да гласуват?

Ако някой от присъстващите се смята за Нострадамус, моля да стане. ><

Safiir написа:
шмешкогамито

По-добре за Шинигамито, отколкото за някакъв малък и грозен селянин(разучил съм го). Къде е нашия човек(Рюк), къде е хермафродитчо.

Колкото и да не ме си иска ще гласувам за Рюк.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 21, 2008 10:54 am 
Аватар
Модератор

Както казах, отдавна съм го гледал/чел и нямам особени спомени, но тогава защо ябълките се виждат, а книжката не ? От друг свят ли дето е книжчицата? Ами тогава как някой изобщо успя да я види?
Такаче ако може да ми припомниш защо не се вижда, а другите неща се виждат докато ги държи.

В анимето имаше и животни, но не ги уби нали :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 21, 2008 11:00 am 

Death Note-a като е в ръцете на Shinigami не се вижда. Само дето те имат навика да го "изпускат". Ябълката обаче си е от нашия свят и си се вижда.

Пък и за какво му е да убие животно :Р. То живее 10-ина години и се гътва :Р

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 21, 2008 11:03 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Hedon написа:
От къде знаеш, че хората не са измислили, някаква сложна философска стратегия, която ти не знаеш, но просто не желаят да я споделят или да спорят(примерно, защото в тези турнири някой хора рядко приемат чуждото мнение) и предпочитат само да гласуват?

Ако някой от присъстващите се смята за Нострадамус, моля да стане. ><

Нямат, нямат, не се притеснявай. Както казах вече шмешкогамитата са пълни мизерници в сравнение с останалите участници. Те нямат абсолютно никакви други способности освен да убиват хора. А в този турнир хора няма. Да не говорим, че дори да имаше възможност да убие и богове с тетрадчето нали първо трябва да му напише името? Никъде в анимето не е показвано да има свръхскоростно писане :roll: Той докато отвори тетрадката и вече ще е престанал да съществува. Пак повтарям противниците му са същества, които могат да променят самата реалност. Нищо не може да направи срещу тях.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 21, 2008 11:31 am 

@Safiir
Не може да знаеш дали имат или нямат. За да твърдиш това, трябва да приемем, че знаеш по-добре от всички. А идеята е, че не е нужно да се аргументираш за да ти се зачета гласа. Тоест ти не знаеш дали няма някой, който да те оспори или да има по-добра теза от твоята...

1. Имбагамитата са невидими. Как ще му направят нещо като не могат да го видят?

2. В тетрадката пише:
Цитат:
The human whose name is written in this note shall die.

Никъде не пише "действа само на хора".

В анимето се казва, че дори шинигамитата не знаят пълния потенциал на тетрадката. Тоест не може да знаем дали не действа на някакъв друг вид същество(освен друго като тях).

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 21, 2008 11:35 am 
Аватар
Модератор

Е защо не се вижда ? Това питам. А като я изпусне ще се види. От какъв зор ? Нали и тетрадката не е от този свят ? А защо се вижда тетрадката докато я държи някой друг ? Или шинигамито има някакви магически способности да прави това което иска невидимо ?
Но явно и ти незнаеш, защо, а просто очакваш да го приема като факт.

А животното - за да провери със сигурност дали само хора може да убие, нищо не губеше. Вземе някой ден го нападне побесняло куче, какво ще прави Ягами :>
То имаше и хора на които и на тях 10тина години им оставаше, защо уби тях тогава ?

Няма смисъл да продължавам да говора за шинигамитата, то е ясно, че нямат шанс тук :lol:

edit: Относно горният пост.
Казано е human, а не creature или нещо друго нали ?
Аз и затова виках, да беше убил някой котка :lol:
А това, че е невидим няма значение, като изчезне пространството където е.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 21, 2008 11:39 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Ма какво значение има дали се виждат или не? 0_о Те просто ще бъдат заличени заедно с всичко останало. Нали ти казвам, че са изправени срещу същества способни да изтрият всичко. А и ако можеше да действа на всички, а не само на хора щеше да пише "The one whose name is written". А там пише изрично за хора. Но това няма ниииикакво значение. Ако ще дядо мраз да могат да убият с тетрадката все тая. Ще бъдат затрити много преди да имат възможност да я използват.

Едит: Дох Сава що пишеш същото като мен!? :lol:

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 21, 2008 12:01 pm 

1. Защото тетрадката е направена, когато е в ръцете на Шинигамито да е невидима.

2. Е, казано е "The human", защото това са само инструкции за Шинагамитата(тоест не им трябва повече да знаят), а тези инструкции доколкото си спомням ги измисля краля на Шинигамитата. Той за това и Рюк разправя, че "никой не знае пълния потенциал". Пък и се съмнявам, някой да реши да изпробва нещо друго(включително да убие животно), тъй като там си има наказания от първа до девета степен, ако някоe сгафи. Е, за арената Рюк ще направи саможертва... :lol:

3.Не се знае дали им действат този вид способности, тъй като фактически те не са безмъртни(защото нали трябва да вписват имена), a по-скоро недосегаеми. Тоест, както каза Beleg Kutalion не знаем точно дали ще им подействат някакви по-спериални атаки...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 21, 2008 12:06 pm 
Аватар

Hedon написа:
А идеята е, че не е нужно да се аргументираш за да ти се зачета гласа.

Гласа ти ще се зачете ,но ако не се аргументираш нямаш право да протистираш когато те наричат идиот-фенбой и те псуват.

BTW повечето животни нямат имена

Няма ли някой да изтъкне някоя слабост на някой от унищожителите на вселени или те са еднакво всемогъщи и между тях дейсвително трябва да избираме според лични симпатий.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 21, 2008 12:07 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Абе човек какво не разбираш под това, че останалите участници могат да затриват реалността? Ябълкогамитата просто ще престанат да съществуват. Те нямат способността да манипулират пространството затова нямат никаква възможност да оцелеят при липса на реалност. Ся може да си предполагаш, че тетрадката може да убие богове, че идиотогамитата могат да пишат със скорост по-голяма от тази на светлината, че могат да продължат да съществуват и при пълната липса на реалност, че не могат да бъдат достигнат от способностите на богове, но простичкия факт, е че в анимето (или мангата) никъде не се споменава да имат такива способности. А ние на това ги базираме тези турнири.

Pa1n написа:
Няма ли някой да изтъкне някоя слабост на някой от унищожителите на вселени или те са еднакво всемогъщи и между тях дейсвително трябва да избираме според лични симпатий.

По този въпрос не се наемам да споря >< Аз лично не знам никой от боговете да имат каквито и да е слабости.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 21, 2008 12:27 pm 

Pa1N написа:
Гласа ти ще се зачете ,но ако не се аргументираш нямаш право да протистираш когато те наричат идиот-фенбой и те псуват.

Тогава ще нарушиш правилата на сайта. Да ти ги напомням ли? Защото нали знаеш, че и аз мога да псувам, ама не е това идеята... Няма нужда да спориме 30 страници и да обръщаме нещата на лични нападки, както обикновенно.

Safiir написа:
Абе човек какво не разбираш под това, че останалите участници могат да затриват реалността?

Абе не разбрахте ли, че всичко, което обясняте го разбирам перфектно? Идеята е, че просто търся начин да спечеля спора. Имам си тактика и т.н. Напълно наясно съм, че тук губя, но това не пречи да се пробвам, нали? Пък и главната идея беше да ти кажа:
Hedon написа:
Не може да знаеш дали имат или нямат. За да твърдиш това, трябва да приемем, че знаеш по-добре от всички. А идеята е, че не е нужно да се аргументираш за да ти се зачета гласа. Тоест ти не знаеш дали няма някой, който да те оспори или да има по-добра теза от твоята...

Другото дойде ей така, дори ако не беше повдигнал въпроса нямаше да споря...

Safiir написа:
но простичкия факт, е че в анимето никъде не се споменава да имат такива способности. А ние на това ги базираме тези турнири.

Е точно, защото не се знае пълния потенциал на способностите на Шинигамитата не може да се каже дали няма да оцелят при гореспометите от теб обстоятелства. Сигурен ли си, че няма да могат да оцелят при специални атаки? Сигурен ли си, че тетрадката не може да убие богове?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 21, 2008 1:29 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

:roll: При условие, че си говорим за измислени същества, които тъй или иначе няма как да се срещнат да си премерят силите не мисля, че има смисъл да се обсъжда дали съм сигурен ще оцелеят ли или не. Базирано на способностите, които сме видели от аниметата (а това единствения ни начин да им мерим силите) тия пишлемета нямат шансове. Няма какво повече да се дискутира тази тема.
И не ми обяснявай, че повечето гласували за Рюк не са идиоти, които само дет ноут са гледали :roll: Айде де. Дет ноут е единственото аниме, в което феновете му могат да се съревновават с простотията на Наруто феновете. Елфен лийд седи на трето място, но доста по-назад от горните две.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 21, 2008 1:37 pm 

Аз исках Ryuk да спечели, защото аз го предложих, а преди мен се беше набутала оная гад та ме изпревари с Haruhi (инак щях да си я предложа аз :Р ). Иначе Ryuk няма шанс (след като FiBi се сети за параграфа с "хората")... Само дето много глупости се изписаха и ме досрамя, че изобщо го предложих. И не визирам само Hedon ми и останалите дето седят в опозиция срещу Death Note.

Все тая де... Битката за гласовете си остава Haruhi vs Ryuk.

Fanboy тутманици vs Fangirl кифли.

Round 2!

Fight!

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 7 [ 91 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]