|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 20, 2008 9:58 pm |
|
bloodhunterr |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
ето това вече е нещо друго...маминка ме разцепи още първата серия...давай мамче...момиченцето за мен е скрит садист и чакам да се прояви като такъв добро е наистина като за една гледана серия съм мног' доволен
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 23, 2008 8:08 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Мама миа-та цепи още от постера, но друго си е да я видиш гледаща толкова лошо !
Малкото трябва повече да налита на бой, много е готина като превърта .
Да ги видим сега какво ще правят
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 13, 2008 11:14 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Брей, ама на Мичико ВСИЧКО й стои добре (че и без дрехи сигурно също е трепач XD) .
Трети епизод накрая ми беше малко неясен и тъжен в същото време. Това беше бащата, нали? В смисъл... адски много ми приличаше на него и разбирам защо Мичико каза, че не е той, но наистина ли не беше той?
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 09, 2008 9:54 pm |
|
Amnesia |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 10:29 pm Мнения: 367 Местоположение: Бургас....близо до него >_>
|
Много се радвам че от онгоинг аниметата реше да започна това! Баси якото сериалче!Някъде видях че ще е 22 еп. - дано да го направят по-дълго, защото е просто pure awesomness!Всичко ме радва, даже малката!А Мичико е точно латино мацка, с характера и тялото,просто ми се нарежда в топ 5 класацията за най-яка героиня!
_________________ Не бива да мисля,потънала в тъга, каква бях преди и каква съм сега
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|