|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 12:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 29, 2008 9:56 am |
![Аватар](http://i34.tinypic.com/1238779.jpg) |
Angie |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Аз лично исках повече развитие на Искариотската арка, на историята на Хайнкел, жалко, че го дадоха само с бинтовете и тн. Само на мен ли ми прилича на Джокера? Края беше неочакван (за мен), но аз лично мисля, че Хирано се опита да направи кефа на всички ~ Алукард х Интегра феновете - доволни, фенбойовете - доволни от бельото на Серас Сега аз лично чакам продължение на предисторията The Dawn, или по-скоро развитие на персонажа на Уолтър.
_________________ Hey you, don't you tell me there's no hope at all
![Изображение](http://i38.tinypic.com/15xmkj8.png) Together we stand, divided we fall
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 07, 2008 9:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2375_1336581682.jpg) |
hellraiser |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Fictional being написа: Spokesman Of Madness написа: Финала съква.Накрая тая манга съвсем се разводни. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) последната глава не я броя въобще предишната си е екстра за финал "го дадоха само с бинтовете" Хайнкел или там как се вика не беше ли жена ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
и аз това се чудех ама ме беше срам да питам
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|