|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 12, 2008 9:02 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Че то пръвия епизод вече излезна RAW Ако някой е заинтересува може да го дръпне от тук
Аз няма да ви спойля ~ Чакаме аарин да го събнат в скоро време
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 19, 2008 9:41 am |
|
schlau |
|
|
|
Толкова сладко !!! Епизод 2 определено ме грабна . Жалко, че се наложи да го гледам отново RAW . И все пак не съжалявам - важното е, че разбрах основните думички - "обичам те" . Всичко останало от контекста що-годе .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 19, 2008 12:42 pm |
|
gaara_dreamer |
|
|
|
ее хора дайте линкче за теглене на епизодите
лелелее прочетох мангата и ако става така като в нея...
ще е супер якооооо
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 19, 2008 11:24 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Zenith написа: Сайтът на аарин ме мрази. защо само на мен отказва да ми го отваря, когато ми трябва? Питам тук...Има ли някакво инфо за превода или само да си чакам. Този сайт наистина ме мрази.
Не , мило , няма за момента - излезна 6-ти епизод ДВД на стария сезон За момента ще се чака - принципно сигурно някъде из темите са написали нещо за проекта , но трябва да се ровичкам да го търся
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 20, 2008 2:25 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
crazy_little_crow написа: Zenith написа: Сайтът на аарин ме мрази. защо само на мен отказва да ми го отваря, когато ми трябва? Питам тук...Има ли някакво инфо за превода или само да си чакам. Този сайт наистина ме мрази. Не , мило , няма за момента - излезна 6-ти епизод ДВД на стария сезон За момента ще се чака - принципно сигурно някъде из темите са написали нещо за проекта , но трябва да се ровичкам да го търся
Пхах.
Излязъл е 6? Аз нали ти казвам, че все като иксма да видя нещо и не ми го отваря, ама като вляза безцелно да се ровичкам...пеи сърце.
Мерси много.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|