Дата и час: Съб Фев 08, 2025 11:21 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 12 от 50 [ 740 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 17, 2008 10:58 pm 
Аватар

crazy_little_crow написа:
Все пак не смятам ,че Наруто може САМ да бие и 6-мата Пейн наведнъж :roll:
Това ,че се раздели наистина ще е голям минус за Пейн ,но с тази мнима техника имам чувството ,че битката с Джирая беше само загрявка :wink: далеч не е показал какво може , а и главният шеф на Акатцки~

alexbg92 не се вбесявай толкова за такива неща :roll: Наистина Наруто не видяхме чаааак толкова да си усъвършенства техниките - или поне аз лично не видях огромен прогрес и напредък - а и няма да е първата среща на Пейн с някой от зверовете ~

Така че поне за сега Наруто и ко. имат превес ако си изиграят картите правилно и Пейн не крие нещо из ръкавите си :P

Не бе не се вбесявам :lol: просто е малко дразнещо когато просто каже някъква глупост без да мисли или да покаже някакъв довод за мисълта си .... малко е глупаво :roll: и пак Какаши се бил измъчил ... та те се бият от 20 секунди какво се мъчи ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 18, 2008 11:10 am 
Аватар

хаха хора това е само манга всичко е възможно :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 18, 2008 4:18 pm 

Аз мисля , че Пейн още не си е показал силата :?
Пък и в анимето какъв блед са го направили .... много се учудих на последната серия, където го показаха :)
Чак сега ( след толкова ереме) забелязах , че статуята на която седи е със същите очи като него :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 18, 2008 9:39 pm 
Аватар

lcool написа:
Narutarda каквото и да разправяте още не е минал Джирая който не можа да бие Пейн ... ако Пейн беше толкова слаб , че Наруто да го бие , немаше да е един от главните Акатски.

x2

Колкото и голяма фенка да съм на Наруто, той не може да победи Пейн изцяло сам...то мотивацията е голямо нещо, ама...върна ли Сасгейя? Не. Колкото и да е надъхан, това момче нито има опит, нито нищо, а в една подобна битка, опита е от значение. Той е като пеленаче в сравнение с Пейн...Наруто НЕ е Джирайа...доста далече е...

Колкото до това, че е син на 4тия....ебати тъпия аргумент...познанието и способността не се пренасят по генетичен път Оо. Иначе Конохомару щеше да е някакъв вундеркинд - беше внук ан 3тия.

Разенгана ако не помниш не може да се мята...а колкото до клонингите и така нататъка...винаги ми е било чудно защо другите нинджи не ги използват оО. Пейн ще смачка Наруто, ако е сам...

С хъс само нищо не се получава...няма покритие просто :o

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 18, 2008 9:58 pm 

Някой да каже това което аз не мога :Р

иначе другите не ползват клонингите , защото чакрата се разпределя по равно измежду тях ... наруто има безкрайна чакра и това не е проблем за него ... иначе като цяло колкото повече чакра в едно тяло толкоз по добре ... те го обясниха май по време на битката между оро и 3тия.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 18, 2008 11:17 pm 
Аватар

Малка поправка да внеса. Наруто има голямо количество чакра, но не е безкрайна само Бииджутата има безкрайна чакра, но може и само лисицата да е с безкрайна това не успях да разбера. Иначе винаги ме е изненадвал Наруто когато си мисля, че не може да победи някого, той пък успява така че ще разберем по нататък

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 18, 2008 11:41 pm 

Ми то бижуто е затворено в него ... по тая логика ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 18, 2008 11:42 pm 
Аватар

щом бижуто е в Наруто значи има безкрайна :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 19, 2008 6:30 pm 
Аватар

Demig0d написа:
Аз мисля , че Пейн още не си е показал силата :?
Пък и в анимето какъв блед са го направили .... много се учудих на последната серия, където го показаха :)
Чак сега ( след толкова ереме) забелязах , че статуята на която седи е със същите очи като него :lol:
Да тва и аз го забелязах може би това е негова статуя..защото също така имаше и пиърсинг и такива кабелчета :lol:

Заглавие: dfs
МнениеПубликувано на: Нед Окт 19, 2008 10:58 pm 
Аватар

Ас мисля че трябва да се сбогуваме с Какаши.Няма как Какаши да бие Пеин сигорно или ще умре или някои ще го спаси което е малко вероятно.Не ми се разделя с един от лубимите ми герои в тази манга но имам някакво предчуствие че му идва времето и на него.
ДАНО НЕ СЪМ ПРАВ :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 19, 2008 11:05 pm 

в българския език ...
о =/= у
с =/= з
у =/= ю
има запетайки

и е рано Какаши да умре ... ще дойде някой да го спаси ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 19, 2008 11:57 pm 

Няма да умира Какаши .... преди да умре някой герой му се показват всичките кирии, които притежава ........ а Какаши нищо не е показал .....
ОСОБЕНО ТОВА КОЕТО СЕ КРИЕ ПОД МАСКАТА
Майтап да е нещо, свързано със силата му ( като вечно прикритото око, което се оказа Шаринган :lol: ) ....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 20, 2008 2:22 pm 

Аз мисля,че Какаши ще пострада и в последния момент ще се появи Наруто и ................. Заглавието на следвашия чаптър "Kakashi's hope" не ми звучи ,каточели ще умре,а просто ще бъде ранен или нещо от сорта.....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 20, 2008 2:39 pm 

Може да прати някоя от онези мастии да довлачи Наруто

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 20, 2008 4:42 pm 

Ам ще пратят някой да го спаси, ама няма да е Наруто... нали чаптъра свърши с това как Дензоу уби жабката :) Ще го спасят някои от главните герои и ще са няколко хващам се на бас :wink:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 12 от 50 [ 740 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]